Kompanzasyon Rölesi

Kael,Elektropan,Tense şimdiki gözdelerim.Önceden Federal ve Entes çok kullandım
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
hicbirsey ' Alıntı:
Hangi role sorusuna, 'sebekenin niteliklerine gore'' demek daha dogru olur ...
Klasik bir sebekede normal bir kompansazyon icinen ekonomik ve uygun cozum ''Kael'' roledir diyorum...
Harmoniklerin, reaktorlerin vs. de onemli oldugu bir sistemde Merlin Gerin ( onculugunu de kendisi baslatmistir ...
Israrla ALRON roleden bahseden kibele arkadasimizin, en azindan anlasilmasi ve takip edilmesi gerektigini dusunuyorum...Ben kael in temsilcisi ile ilk tanistigimda,kendisini, elindeki mali israrla satmaya calisan seyyar pazarlamaci gibi hissetmistim ama ne dedigini anlamaya baslayinca uygulamaya koyuldum ve de basarili oldum
Syn hicbirsey,
biz bu ürünün gelistirilmesi için cok caba harcadık ugrastık emek verdik. ÖZellikleri acısından zaten aynı sinıfta degil ki kiyaslanabilsin anneannelerimizin röleleriyle. Ben bu üstün özellikleri nedeniyle bahsediyorum farkedin diye. Ben pazarlamacı degilim sadece mühendisim ama işini hakketen bilen bir mühendisim. Bir sey diyorsam gercekten dogru ise söylerim. Eğer limitlerinizde sorun olursa ALRON'u da aklınızın kösesinde bulundurun bu devirde cözümü olan sorunları tekrar-tekrar için zaman ve para harcayıp rezil olmayın derim sadece. Biz herhangi bir pazarlamacı satıcı firma değilizki. Sadece çözüm ortagıyız. Yani su markayı veya bu markayı deniyeyim diye bir avantajımız yok. Ürünümüzü pazarlayan bayilerimizin her zaman yanında olmayı, onların sorun ve kıvanclarını paylasmayı biliriz. baska ne diyebilirim ki size.
 
Başta siemens olmak üzere, italyan Comar ve yerli rölelerden elektropan
 
hicbirsey ' Alıntı:
Israrla ALRON roleden bahseden kibele arkadasimizin, en azindan anlasilmasi ve takip edilmesi gerektigini dusunuyorum...Ben kael in temsilcisi ile ilk tanistigimda,kendisini, elindeki mali israrla satmaya calisan seyyar pazarlamaci gibi hissetmistim ama ne dedigini anlamaya baslayinca uygulamaya koyuldum ve de basarili oldum....Saygilar

Turkcemizin zenginligi bu iste:))

Yukarida ben ALRON un kesinlikle izlenmesi ve anlasilmasi gerektigini vurgulamak istemistim ve yine tekrarliyorum. Umarim bu sefer de dayak yemem:)

Arastiran sorgulayan yeni acilimlar sunan ve daha da guzeli uygulamaya da koyulan genc beyinlere her zaman ihtiyacimiz var...Saygilar
 
Bence marka o kadar önemli değil. Önemli olan işletmeye uygun kondansatör seçimlerini yapmak ve fazları dengelemek yada kompanzasyon panosundan kondansatör dağılımı nı iyi yapmak. Yeterki röle 3 fazdan ayrı ayrı ölçüm yapsın.Biraz uğraştığım yerlerde %2 ye %1 oranlarını kael ve entes rölelerle tutturuyorum.
 
faco48 bende katılıyorum sana. Röle farketmez önemli olan kondansatörleri doğru dizmek. Bende Kael ve Elektropan'dan şaşmıyorum. Ama elektropan röleyi biraz daha fazla sevmeye başladım. Ekranda 10 ayrı dğeri aynı anda okuyabilmem çok hoş!
 
entesten kralı yok dıyor bızım mustafa usta ayrıca kompanazsyonda rakıpte tanımıyor

--------------------------------------------------------------------

dınamık kompanzasyonda da sımensı sec baskasına bakma olmaz mı baskası bos zaten




_________________________________________________

[size=10pt][size=10pt]Arka Arkaya mesaj atmak yasaktır.Lütfen yukarıdan DEĞİŞTİR seçeneğini kullanınız.[/size][/size]

Bu mesaj en son " 9 temmuz 2008 " tarihinde, saat " 17:59 " itibariyle görkem tarafından düzenlenmiştir.
 
hem bir fazlı hemde üç fazlı kompanzasyon yapan tavsiye edeceğiniz röle hangisi? birde kademe seçiminde 1.2.3.4....... kademe oranları varmı. teşekkürler
 
n.yuksel arkadaşım.KAEL,ENTES,TENSE,ELEKTROPAN,İNTER,...bunların tamamı,sizin işinizi görür.Forumu-
muzda,bunlara ait kullanım kılavuzları bulunmakta.Dokümanlarından istifade ederek,istediğinizi seçebi-
lirsiniz.Yine,forumumuzu incelediğiniz takdirde,bu röleler ile igili olarak,arkadaşlarımızın çok önemli görüş-
leri var.
 
ENTES RG3-12C
yapanların eline sağlık, birçok yerde kullandım ve sorun yaşamadım
 

Forum istatistikleri

Konular
128,833
Mesajlar
920,856
Kullanıcılar
450,929
Son üye
tuanayildiz

Yeni konular

Geri
Üst