srnkck
Üye
Nötr hattınız olması lazım.Merhabalar bir sorum olucaktı ana hatan trifaze sigortaya kablo uzattım kompresör için ve bu kompresöru satım sigortayıda verdim ve yeni aldığım kompresör monofaze trifaze olan kablom şuan boşta o kablodan monofaze Sigorta bağlayabilirmiyim nasil bağlarım ? Ilginize teşekkürler
Trifaze hatında kulandığim kablo 5li kahverengi siyah gri mavi yeşil bir tanesi boştaydı onu nötre baglasam olurmuNötr hattınız olması lazım.
Kablo kesitinizin de uygun olması lazım. Elektrikçiye bırakın bu işi.Trifaze hatında kulandığim kablo 5li kahverengi siyah gri mavi yeşil bir tanesi boştaydı onu nötre baglasam olurmu
Yakışmadı bence size böyle çözümler önermek .Gerekirse 5 damar kablo 2+2 faz nötr son kablo topraklama şeklinde kullanılabilir.
Üstadım haklısınız en azından kablo mesafesi çok uzunsa ekstra kablo masrafı vs binmesin diye sadece bir fikir olsun diye yazdım.Yakışmadı bence size böyle çözümler önermek .
5 kablo varsa nasıl birisi boşta kaldı ki?Trifaze hatında kulandığim kablo 5li kahverengi siyah gri mavi yeşil bir tanesi boştaydı onu nötre baglasam olurmu