Akım akar ken metalten parçaçıklar koparıyor. O kopan parçalar suya karışıyor..Aklımda kaldığı kadar elektrolizde aktarım elektrotlar arasında oluyordu. Elektolite karışma oluyormu.
Kaplama gibi demek istediğini anlafım ama pek fazla bilgim yok.. Altın mesela bi çözelti içinde kaplama oluyor çözeltinin özelliğimi yoksa metalin karakteristik özelliğimi bilmiyorum..Kopanlar diğer uca yapışmıyormu.
Ben saf gümüş ü hanif çarşısından buldum Ankara konya sokağın paralelinde anafartalar caddesinde.. Videodaki adam suyun iletkenliğini artırmak için suya tuz katmış o da başka bir bileşen ortaya çıkarmış.. Sanırım gümüş klorür diye birşey gümüş klorür deri altına yerleşip derinin rengini değiştiriyor.. FDA da insanları bu vaka ile korkutuyor işin ucunda milyon dolarlar var.. Bu vaka uzun yıllar boyunca 2 veya 3 kişide görülmüş.. Oysa ilaçlarla binlerce insan ölmüştür.. Birde bu ölümcül de değil.. İşin doğrusu 99.99 saf gümüş ve saf su başka materyal işe girerse işin rengi değişiyor.. Dediğin gibi bizler sadece vesileyiz. Allah herkese şifa versin..Sonun buna benzemesinde
Elktrolizdeki amaç maddeyi doğal haliyle ayrıştırmak. O yöntem ile hazırlanan suyu başka bir işe kullanıyorlar içmeye değil. Gümüş Suyun yoksa dua et, gümüş suyu da vesile şifanın sahibi Allah c.c.
Bende gümüş suyu hazırlama derdindeyim fakat bu yöntem ile değil, elektroliz ile yapacağım inşallah.
Saf gümüş çubukları nereden temin ediyorsun?