0rdeaL Üye Katılım 22 Tem 2010 Mesajlar 81 Puanları 1 28 Tem 2010 #11 Arkadas 20 ytlye uzakdan kumandaLar war onlardan Kullan kontaktörede gerek yok arkadas 20 ytlye uzakdan kumanda war al onu kullan kolay pratik kontaktörede gerkyok sigortadan anahdardanda yakarsn Moderatör tarafında düzenlendi: 28 Tem 2010
Arkadas 20 ytlye uzakdan kumandaLar war onlardan Kullan kontaktörede gerek yok arkadas 20 ytlye uzakdan kumanda war al onu kullan kolay pratik kontaktörede gerkyok sigortadan anahdardanda yakarsn
mstyalvac Üye Katılım 12 Ara 2008 Mesajlar 428 Puanları 1 28 Tem 2010 #12 Mail adresini verirsen sana proje olarak auto-cad ortamında mail atabilirm Genişletmek için tıkla ... Bu tür Projeler neden herkesten gizleniyor anlamıyorum,Probleminizin çözümünü buradan paylaşırsanız daha faydalı olur diye düşünüyorum..
Mail adresini verirsen sana proje olarak auto-cad ortamında mail atabilirm Genişletmek için tıkla ... Bu tür Projeler neden herkesten gizleniyor anlamıyorum,Probleminizin çözümünü buradan paylaşırsanız daha faydalı olur diye düşünüyorum..
movfdolunay Üye Katılım 20 Eki 2008 Mesajlar 22 Puanları 1 Yaş 40 16 Eki 2010 #13 gsm. bluetooth .rf .ır . nekadar uzaktan kapatıcaksın ? (misyogt)