thebilo Üye Katılım 15 Nis 2008 Mesajlar 78 Puanları 1 Yaş 40 4 Mar 2014 #1 Kontrol kalemi android yazılımındaki gereksiz reklamları kaldırmayı düşünüyormusunuz. KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
Kontrol kalemi android yazılımındaki gereksiz reklamları kaldırmayı düşünüyormusunuz. KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
Murat Site Yetkilisi Yönetici Site Yetkilisi Katılım 19 Şub 2006 Mesajlar 1,607 Puanları 581 Yaş 43 Konum izmir 4 Mar 2014 #2 Android ve iOS yazılımımız her ay ücret ödediğimiz bir yazılım olduğu için reklam ekledik. Kullanımı zorlaştırıyorsa, rahatsız ediyorsa kaldırabiliriz Nokia 3310 Cihazımdan KontrolKalemi Mobile ile gönderildi
Android ve iOS yazılımımız her ay ücret ödediğimiz bir yazılım olduğu için reklam ekledik. Kullanımı zorlaştırıyorsa, rahatsız ediyorsa kaldırabiliriz Nokia 3310 Cihazımdan KontrolKalemi Mobile ile gönderildi
ferhatkuzdan Üye Katılım 31 Ocak 2012 Mesajlar 3 Puanları 1 Yaş 39 5 May 2014 #3 Merhaba , ben konu açmak istiyorum ama yeni olduğum için yapamıyorum, yardımcı olur musunuz Ferhat