Kontrol kalemi girince çıkan reklam

Degerli arkadaslar ,

Konuya ozur dileyerek giris yapiyorum. Bu konuyu arastirdim aslinda virus degil ancak istem disi baska sitelere yonlendiren bir sey.

Bu gun bir noktada lokal networke kablosuz olarak baglandim ve internete cikis yaptim. Okudugum bloglara gore modem uzerinden yayilan bir yapisi varmis. Sorun benden kaynakli. Simdi bu illeti temizlemekle ugrasiyorum.

Hem pc ye hemde androide hemde ios a bulasabilen bir yapisi var. Kurtulunca yontemini sizlerede buradan anlatirim baskasinin basinada gelirse bir kaynak olabilir.

Tekrar ozur diliyorum.

Degerli arkadaslar ,

Konuya ozur dileyerek giris yapiyorum. Bu konuyu arastirdim aslinda virus degil ancak istem disi baska sitelere yonlendiren bir sey.

Bu gun bir noktada lokal networke kablosuz olarak baglandim ve internete cikis yaptim. Okudugum bloglara gore modem uzerinden yayilan bir yapisi varmis. Sorun benden kaynakli. Simdi bu illeti temizlemekle ugrasiyorum.

Hem pc ye hemde androide hemde ios a bulasabilen bir yapisi var. Kurtulunca yontemini sizlerede buradan anlatirim baskasinin basinada gelirse bir kaynak olabilir.

Tekrar ozur diliyorum.

Geçmiş olsun umarım veri kaybı yaşamadan sorunu çözersiniz.

Degerli arkadaslar ,

Tekrar ozur diliyorum.
Gecmis olsun.
Bazi virusler de tarayiciyi ele geviriyor ve her yeni actigin sekmeyi kendi belirliyor. Sonra surekli istedigi reklami cikartiyor. Senin kullanman guclesiyor. Senin basina gelen farklı tabiki. Ama basina gelen olursa o yeni sekmedeki ismi googla yazinca hangi programla yok edilecegi bilgisi cikiyor karsimiza. Simdi isimleri hatirlayamiyorum

Ya işin ilginci yayılım şekli.

İlla bir siteye girmeye gerek yokmuş. Ben ağa bağlanıp sadece mail adresime ve kontrol kalemine girdim. Hani virüs spy yada başka bir şeyin gelebileceği yere yani güvensiz bir siteye girmediğim için hiç şüphelenmemiştim.

Olay genel bir ağa bağlandığım için rooter üzerinden bana ulaştı. Aslında yanımda 3g modem vardı çantadan çıkarıp kurana kadar wireless ile bağlanayım dedim pişman oldum.

Az çok kurtuldum gibi telefonu temizledim. Yarın kısmetse iş bilgisayarınıda temizleyeceğim.

Beyinlerini böyle zararlı yazılımlar için harcayanlardan nefret ediyorum. İşe yarar bişey yapmaktansa böyle zararlı uygulamalar yapınca eline ne geçiyor sanki..

Beyinlerini böyle zararlı yazılımlar için harcayanlardan nefret ediyorum. İşe yarar bişey yapmaktansa böyle zararlı uygulamalar yapınca eline ne geçiyor sanki..
O da bir şey mi Serkanım adamlar dongle, flaş bellek görünümünde canavar yapmış bi dosyama bakayım der taktı mı anakartı kızartıyormuş (yazsam mı bilemedim) killer usb diye aratabilirsiniz!

Tanımadığınız kişilerin ricalarına ısrarlarına itibar etmeyin, vidyolara bakarsanız porta takılma sonrası Ekran anında kararıyor geçici bir arıza düşünmeyin değil!
o-USB-Killer-cle-destruction-ordinateur_1426367745.jpg

Sn. yöneticiler bu ve benzer konuları herkesi ilgilendiren teknik gelişmeleri, zararlı içerikleri bir başlık altında toplayabiliriz diğer üyeler de isterse, zira bir kaç ay önce bir üye e-bomba (temassız Elektronik cihazlara zarar vermek) yapımı konusunda bilgi ve yardım istemişti.

Son düzenleme:
Bunları yapanı ne yapmalı allah aşkına yaa var yaa..

O da bir şey mi Serkanım adamlar dongle, flaş bellek görünümünde canavar yapmış bi dosyama bakayım der taktı mı anakartı kızartıyormuş (yazsam mı bilemedim) killer usb diye aratabilirsiniz!

Tanımadığınız kişilerin ricalarına ısrarlarına itibar etmeyin, vidyolara bakarsanız porta takılma sonrası Ekran anında kararıyor geçici bir arıza düşünmeyin değil!
o-USB-Killer-cle-destruction-ordinateur_1426367745.jpg

Sn. yöneticiler bu ve benzer konuları herkesi ilgilendiren teknik gelişmeleri, zararlı içerikleri bir başlık altında toplayabiliriz diğer üyeler de isterse, zira bir kaç ay önce bir üye e-bomba (temassız Elektronik cihazlara zarar vermek) yapımı konusunda bilgi ve yardım istemişti.

Usb Killer ı ne tür bir cihaza taktığınızda fark etmiyor usb den aldığı enerjiyi yükseltip data kanalından ana karta gönderiyor

Forum istatistikleri

Konular
129,835
Kullanıcılar
452,662
Son üye
Yılmaz Çetiner

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri