KREDİ TAHSİS ÜCRETİ İADESİ (DOSYA MASRAFI). Ben başvurdum.

Evet bankalara kredi ve faiz oluşumuna doğru sürükleniyoruz. Bunlar aslında büyük güçlerin oyunu hep. Bankadaki hesaplarımızı bir şekilde kontrol altında tutmaya çalışıyorlar. Aldanmamak aslında hiç kullanmamak lazım bankayı ama devlet bile maaş ödemesi için zorunlu tutuyor. Bankayı kullanmayıp nakit para kullansak cebimizdeki parayı bilemiyorlar. Cebimizde ne var ne yok öğrenebilmeleri için bankayı kullanmayı zorunlu tutuyorlar nedense

20140609_105844.jpg

Arkadaşlar mahkemeye verdiğim 3 bankadan birinin sonucu geldi... Gerçi 15 günlük itiraz süresi var ama inşallah olacak gibi...

Sizde bir şey olmaz demeyin, kaybedecek bir şeyiniz yok...Sağlıcakla...

merhaba arkadaşlar çok güzel vede bu aralar uzerınde durulması gereken konu bende emeklı olmadan birkaç bankadan kredi çektım kredi kartım oldu avukatımın bürosunda otururken konuyu açtı yıllardır tanışıyoruz akrabam avukat bana gerıye donuk 10 yıl belgelerı getır enaz 2000-2500 tl alırsın bende sınırsız vekaletım var sen araştır hakkınıda al hatta yarı yarıya boluşelım dedım avukatlara bankalar evrak vermıyorlarmış aradan yıllar geçtı evrak saklamadım bırçok kişide benım gıbı saklıyacağını sanmıyorum örnek kredı çektım Sigorta yapıyorlardı kredı bıtene kadar belkı ben vakiflar bankasından geçmışe ait hesap dokumu istedim vakıflar bankası genel mudurluğunde arşiv oradan getırttıler diğer bankalardanda istıyeceğım yaptığım işlem hesabımın olduğu şubeye gıttım kapatmıştım hesabımı ben geçmış hesabımdaki kayıtları ıstıyorum dedım oradaki goreclı not aldı telefon numaramı aldı bır hafta sonra aradı dokümanların geldı dıye abartmıyorum A4 ebadında 250 adet belge hesabımdan nereye harcama yapmışım nereden hesabıma gırmış hepsı kayıtlı bunları aldıktan sonra içinden kredı gıderlerı sıgorta gıderlerını avukatıma vercem ha şunuda yazayım ben pek ınanasım gelmedı avukatım bır emeklı assubayın dosyasını çıkardı adam almış hemde yuklu meblağ bu konu ehmal edılmemelı yazık günah elımızle tırnağımızla kazanıyoruz nıye yedırelımkı herkese gönlüne gore versın

YOLDA 250 TL BULDUM BEYLER :) Şükürler olsun, bir banka bugün haber bile vermeden usulca yatırmış paramı. Yolda bulmuş gibi sevindim valla... Sizde üşenmeyin arkadaşlar hakkınızı arayın... Kaldı iki iade daha... Sağlıcakla...

vakıf geri odeme2.jpg

Ekli dosyalar

• vakıf geri odeme2.jpg
    vakıf geri odeme2.jpg
    39.3 KB · Görüntüleme: 48
Diğer davayı da kazandım şükür. İkisi de vakıfbanktı. Bir yapıkredi kaldı, oda paragöz bir ailenin elinde olduğundan her türlü sıkıntıyı çıkarırlar, vermeyebilirler bile...sağlıcakla...

Dediğiniz gibi bu bankaların alayı çakal. Benden bir de 78TL sorgulama parası aldılar. Bir de hırsız deyince bankadaki memur kızıyor. Ben de dedim: Bu para senin cebine mi giriyor? Eğer öyleyse hırsız sensin. Değilse bankan dedim, sustu. Bu parayı da alabilirmiyim? Bilgisi olan var mı?

Yakında bence bununla ilgili de bir emsal karar çıkar. Şuan yeni olduğu için bir şey yok. En güzeli aldığımız her kredinin evrakını 5 yıla kadar saklamak. Ben hiç para vermedim çünkü tüm evraklarım duruyordu. İlgili kesinti zaten ödeme planı kağıdında da yazıyor. Ayrıyetten bir kağıt almaya gerek yok. Kimisi ödeme planının yeterli olduğunu bilmiyor. İlla bankadan bir kağıt alınacak sanıyor. Kesintinin olduğunu gösteren ödeme planıylada başvuru yapılabilir. Bilginize...

şu an ankara'da bir avukatla görüşme halindeyim. avukat herhangi bir ücret veya komisyon almıyor. sadece noterden vekalet veriyorsunuz, evrakları toplayıp teslim ediyorsunuz ve işi takip ediyor. her neyse avukata bankalardan dekont isterken talep ettikleri paraları sordum ki onları da dosyaya ekleyip diğer masraflarla birlikte alabileceğimizi söyledi. bakalım evrak toplama aşamasındayım henüz. ne olacak göreceğiz.

Forum istatistikleri

Konular
129,853
Kullanıcılar
452,709
Son üye
hghf456456

Yeni konular

Geri