kronik düşük voltaj sorunumuz

az once sorun cozuldu. olay soyle.
kayinpeder notr ile topragi ters baglamis. biz bu sekilde yaklasik 1 hafta kullandik klimayi. sonrasinda artik yeter demis ve voltaj dusmus. 1. gelen elektrikci hic bakmamisti. 2. gelen elektrikci buata yogunlasinca o da iyica karistirmis. notr hic vermemis. sonrasinda bu elektrikci olayi cozdu. tabi sn rezistans bakmadan cozdu. helal olsun diyorum. yalniz bu elektrikcide toprak ile notru birlikte bagladi. klima icin toprak gerrkmez dedi. zaten klima disinda sadece hava nemlendirici icin bazen kullaniyoruz prizi. sorun cozuldu ona sukrediyorum. sn rezistans tsk.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
sayın esterapim sorunun çözüldüğüne çok sevindim. yalnız nötrle toprağın birleştirilmesi son derece sakıncalı olmuş.keza herhangi bir sebeble nötr gelmezse cihazların gövdesinde faz olur.topraklaman iyi değilse sigorta attırmaz ve çarpılırsınız.benim tavsiyem hemen bi k.a.rolesi taktırman zaten bu role olsaydı o elektrikçi arkadaş istaseydide böyle bir şey yapamazdı.tekrar geçmiş olsun diyorum.slm
 

Forum istatistikleri

Konular
129,446
Mesajlar
926,875
Kullanıcılar
452,004
Son üye
tamerkotc

Yeni konular

Geri
Üst