Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bahsettiğim alkolle temizlersen sorun olmaz tineri kullanırsan yassı olan nem sensörünü koruyarak temizle, şayet güneş gören şekilde uzun süre kalmışsa devre zarar görmüş olabilir, temizle neticeyi görelim.
tinerle yıkadım fakat hep aynı nem sensorune elle sıkınca çalışıyor ama hhassasıyet sıfır oluyor resımdekı kare grı renkte dık duran sensor olsa tahmınım sorun cozulcek
Nem sensorleri cok hassas yapidadirlar. Parmakla dokundugunuzda dahi teninizdeki ter tuz vucut yaglari bu sensorlerin hassasiyetinin kaymasina yada bozulmasina neden oabilir.
Size tavsiyem yeni bir sensor ile test etmeniz. Sensorun baglandigi higrostat markasi iccin uygun yeni sensor temin etmeniz yonundedir.
bugun yenısını sıparıs werdım benım derdım makınada 300 yumurta warken bı anda sıkıntı yaratması
sensoru gurubunu satın alırken sadece nem sensorunu d e ıstedım bınbır dereden su getırdıler galıba wermıceklerde bı degısıtrıp denemek ısterdım başka arkadaşlarda sorun olursa malıyetı dusuk olsun dıye
sensor gurubunla bırlıkte bı tane rıca ettım fakat sensor degıstıgınde cok zor bi kalibrasyondan gecıyormus direk tak olmazmış pek ınanmadım dogrumudur acaba