yigitsdr
Usta Üye
Üstat, 1'ten Giriş'ten 4 Çıkışı anlayamadım kusura bakma, biraz izah eder misin?
Üstat, 1'ten Giriş'ten 4 Çıkışı anlayamadım kusura bakma, biraz izah eder misin?
Büyük sıkıntı.1 - projeyi onaylayanda sorun yok, ( zaten tam bilğisi yok , belli şartlar oluşsun yeter ) projeyi çizende + zaten sözle müteahhit projeyi çiziyor .
2 - ediyor nerede bilmiyorum yemekte olabilir + ? .yapı denetim bildiğim
3 - sadece sayaç pano kontrol gerisinin önemi yok .
tam bilmiyorum ama herhalde böyle diyelim .
Doğru, Yapı Denetim içeriyi kontrol etmiyor fakat kontrol etmiş gibi gösteriyor olabilir!Büyük sıkıntı.
Anladığım kadarı ile bina içindeki projenin uygunluğundan yapı denetim sorumlu.
SİGORTA GİRİŞİNİ ALTTAN YAPMIŞ MUHTEMELEN ALTTAN DİĞER İKİ SİGORTAYIDA AYNI FAZA KÖPRÜLEMİŞTİR.Üstat, 1'ten Giriş'ten 4 Çıkışı anlayamadım kusura bakma, biraz izah eder misin?
Sigorta panosunun fotoğrafını gönderiyorum. Tekrar kontrol yaptım ve yeni farkettim ki aynı sigortadan (en soldaki) koridordaki prize de direk kablo çekilmiş. Açıktaki prizin yaklaşık 10-15 cm sağında duvarın arka tarafında banyodaki priz var. Odakladığım iki kanaldan muhtemelen soldaki koridordaki prize sağdaki de ebeveyn banyosundaki çamaşır makinesine gidiyor. Prizler ve kablolar aynı.
Doğru, Yapı Denetim içeriyi kontrol etmiyor fakat kontrol etmiş gibi gösteriyor olabilir!