Kurutma makinesi tamiri resistans yardım.

sergen07

Üye
Merhabalar trifaze orijinal resistansları x tipi aleminyum olan kurutmaya normal serpantinli takıldı. Alt sıra 30+30+27 ohm üst sıra 27 27 33 ohm olarak yapılmış.
bunların uçlarına birer faz diğer uçları ise ortak rst olarak nötrlenmiş. Nötr kablosu biraz kötü bir baglanti yaptım ama 2 günde az yanmaya başlamış. Şimdi geri dönüşlü papuç kullandım. Papuçlar gevşek olduğundan mı ark yapıyordur gerilimmi yuksektir. Kablo 2.5luk

Sanırım bir bilgi daha eksik girmişim orjinal bağlantılarda bu şekildeydi.

AC yi pek sevmem ama bildiğim bir şey var, gevşekliği hiç sevmez. bir de IQ testi mi yaptıralım size neden gevşek bağlıyorsunuz?

AC yi pek sevmem ama bildiğim bir şey var, gevşekliği hiç sevmez. bir de IQ testi mi yaptıralım size neden gevşek bağlıyorsunuz?
Valla pabuçları bağladığımda sert giriyorlar. Ama sonuca geldimmi gevşiyorlar. Ondan olabilirmi diye düşündüm terminal sorunu olabilirmi demek istemiştim.

Valla pabuçları bağladığımda sert giriyorlar. Ama sonuca geldimmi gevşiyorlar. Ondan olabilirmi diye düşündüm terminal sorunu olabilirmi demek istemiştim.
görmediğim için kesin bir şey diyemiyorum ama, bu işi yapanlar kesinlikle amatör değiller ve o pabuçlar yeterli sıkılıkta olmalı. eğer değilse siz bir şeyleri eksik yapıyorsunuz veya yanlış yapıyorsunuz.

Forum istatistikleri

Konular
130,278
Kullanıcılar
453,533
Son üye
ooorkhan

Yeni konular

Geri