Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kutusunda sıfır S300-400 USB/MPI+ S7-300/400 programlama kablosu.
Kesinlikle kullanılmamış, kutusu dahi açılmamıştır.
USB driver CD si kutu içerisindedir.
Ürünün resmi ek tedir.
KABLO YAN SANAYİ ÜRÜNÜDÜR !!
Hocam garanti konusunda sıkıntınız olmasın. Ben bu güne kadar onlarca kablo sattım. Hepsinide bu site üzerinden sattım.
Eğer kablo ile ilgili bir sorununuz olursa kargo ücretide bana ait olmak üzere iade alır ve paranızı öderim.
Bu güne kadarki satışlarımın çoğunu elden yaptım. Ama isterseniz gittigidiyor a da koyabilirim.
İlan günceldir.
Kablonun fiyatı 125 tldir.
güven konusunda endişe taşıyan arkadaşlar için ürünü aldıktan sonra ödeme kolaylığı sağlayabilirim.
Yani ürünü alır denersiniz baktınız hoşunuza gitmedi kargosu bana ait olmak üzere geri yollayabilirsiniz.
Mümkünse GittiGidiyora koymanız kredi kartına ödemelerimizin taksitlendirilmesi açısından daha iyi olur.Daha sonra gittigidiyor linkini buraya direk eklersiniz.
Graski merhaba..
Gitti gidiyor gibi sitelerde malzeme satmak ücretli. Yani gitti gidiyor satılan her üründen bedelinin %10 unu satıcıdan kesiyor. Birde listeleme ücreti var 3 tl civarı.
Yani 125 tl den satacak olursam elime geçecek para yaklaşık 110 tl. 15 tlsini sağolsun gitti gidiyor alıyor. o bakımdan pahalıya maloluyor.
Bu durumda fiyat farkını satış rakamına yansıtmam gerekiyor. Ama ben genede bir miktarını kendim karşılayarak 130 tlden satışa çıkarıcam.