Laminasyon makinesi

Katılım
13 Mar 2016
Mesajlar
82
Puanları
1
Yaş
36
s.a arkadaşlar PCB kart basımı yapan birisiyim yıllardır ütülemekten bıktım aslında biraz param olsa cnc makine almayı düşünüyorum ama neyse...
ben kart basmak için laminasyon makinesi almak istiyorum acaba bu konuda belli bir marka model varmıdır mesela 150 tl ye bir tane buldum d markette tecrübeli arkadaşların fikirlerini almak istiyorum ....
 
Laminasyon cihazı diye arat yıllar önce paylaşımlar oldu, belli bir marka yok makinede biraz revizyon yapılıyordu.
 
Laminasyon cihazı diye arat yıllar önce paylaşımlar oldu, belli bir marka yok makinede biraz revizyon yapılıyordu.



evet araştırdım normalde sıcaklı 180 ile 200 derece arasında olması gerekiyormuş birde ben genelde asetat kapıdına çıktı alıyorum laminasyon dada asetat kağıdı ikle yapsam olurmu ??
 
Askerdeyken arkadaş lazer yazıcıda asetat çıktısı denedi defalarca yaptığını söyledi komutanın önünde aksilik olacağı tuttu sardı ki ... tavsiye etmem, takvim kağıtları var yağlı kağıt var.
 
Selam, herkes bi kağıt söylüyor. Genelde konuşulan el işi kağıdı, takvim kağıdı gibi parlak kağıtlar. Siz kullandığınız kağıtla sonuç alıyorsanız aynen devam. ihtiyacınız olanı belirlemişsiniz 200 derecelere çıkan laminasyon makinesi. İyi ısıtanlardan 1-2 defada az ısıtanlardan 7-8 defa gecrince sonuc aldıklarını okumuştum.
 
@Teknisyen__ Merhaba, açtığın gönderideki bir cümlene ve yeniden sorduğun kağıt cinsi ile giyotin ve matkap tutacağına istinaden konuşmamı ister misin ? :)
 
Lami asyonda Kağıt olarak newprint 4001 deneyin pişman olamazsınız suyu atma derdi yok soyma yapışma olmaz

General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,817
Mesajlar
920,718
Kullanıcılar
450,907
Son üye
saitdemircigil

Yeni konular

Geri
Üst