Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar yeni format attım... Ve vista kurdum. Ama 300 gb ytlık harddiskimi bilgisayarım görmüyo. Herşeyim onun içinde.Farklı bilgisayarlarda da denedim ama olmadı.
Lütfen yardımcı olabilir misiniz?
Sata olup olmadığını bilmiorum ama üstünde western digital passport essential 320gb 2.5"
5400 rpm usb taşınabilir disk(wdme3200te)(9657) yazıyor...
Başka bilgisayarlarda da denedim. Yine çalıştıramadım...
Acaba bilgisayarınızın en son USB2.0 driver ini güncelledinizmi. Eğer güncellediyseniz ve halen hdd yi göremiyorsanız control panelde hdd nin kablosu takılıyken yeni sürücü denetleterek şansınızı deneyiniz.
Kablonun yerine başka kablolar da denedim yine olmadı....
Ve bilgisayarımda bilgisayar yönetimi bölümünde disk yönetimine tıkladığımda diğer harddisklerim "sağlam" gösterirken bu wd harddiskim "ayrılmamış" gösteriyor....
senin sorunun 1 yıl önce benimde başıma geldi malesef o diski bi daha kullanamazsın sebebini bende anlayamamıştım ama bendede olmuştu western di bendeki diskte onun için bu marka sorun çıkarabiliyo