ah ah. bir kerecik soruyu soranin yazisini okusan zaten sacmalamazsin da.
artik yasindan mi ne hep yarim yamalak okuyorsum.
be abicim.
bak simdi vga port fx5500 ekran kartinda bile 1080 pi goruntu verebilir. ki bu da resim basi a 3.2 mb civari bir boyut demektir. 100 hz olmasa da 60 hz yani saniyede 60 resim gonderildiginde bu 180 kusur mb veri demektir.
100 mb s standart modem ise 12 mb civari en yuksek download hizina sahipken bu aktarimi karsilamaz bir.
ikinci olarak.
sen oyle bir sacmaladin ki. ben zaten demisim ki. bilgi akisi yani fare gibi kumanda aygiti ile bu is bitirilebilir. misal ben de 5830 gibi daha 320 pi goruntu acamayan bir telefondaki 720 pi videoyu wifi ile televizyona verdim. amaaaaaa maksat eger pc de most wanted acmak ve televizyonda oynamaksa. bu direkt ekran karti portu ilr olur! bilip bilmeden atliyorsun.
herkes tv de sadece film izlemiyor. bazilari buyuk boy cizim yapar oyun oynar.
ayrica 3 metre ne ya
en kotusu 5 metre usb 2.0 ile calisir. bende bir ara everest vardi 20 metreden cekiyordu.
tekrar diyorum. ethernet modem bilgi girisidir. grafik arabirimi degildir. canli goruntu aktarilamaz! en faz,a hazirdaki filmi dlna ile verirsin ki senin bahsettigin olayin ismidir, windlws media playerle ve bir suru pro ile rahatca yapilir. ama saniyede 3 mb bir hiza sahip olur. ki o da kablo ile. bir oyun gibi ust duzey grafiklerde kullanilamamasini gectim daha modeme canli goruntuyu verecek teknoloji icat edilmis degil. en fazla team wieverle aktarirsin o da iki makinenin de windows olmasini gerektirir!