laptoptan led tv ye vga görüntü aktarması yardımm...

öncelikle s.aleyküm arkadaslar ... lg 106 ekran led tv aldım tv nin arkasında hdmı girisi var.. ama benim laptopumda hdmı girisi yok vga girisi var.:( laptoptan tv ye görüntü vermek istiyorum amacım flimleri tv den rahat sekilde izlemek ...bunun yolu var mıdır lütfen bilgisi olan arkadaslar rica ediyorum yardım edermisiniz ne yapmam gerek...

vga da olmali yoksa vga to hdmi aparatlar olacak piyasada. ama almisken ses kartina baglantili olanindan alin. kablo karmasasi da olmaz.

televızyonunda internet gırışı varsa hiçbirşeye gerek yok modemden bır kablo bağla pc den film resım seyret televızyonda var olduğunu tahmın edıyorum

modem goruntu arabirimi degildir bilgi arabirimidir. en fazla iki kisi oyun oynarken arada bilgi alis verisi yapar. bu sayede birinin karakteri oburunun ekraninda gpzukur, kel alaka!

modem goruntu arabirimi degildir bilgi arabirimidir. en fazla iki kisi oyun oynarken arada bilgi alis verisi yapar. bu sayede birinin karakteri oburunun ekraninda gpzukur, kel alaka!

sayın yolgezer kullandığım televızyonu bana öğretme bılmıyorsan konuyada bılmedığını yazma
ayrıca pc monitörü gıbı kullanıyorum klavye mause takıyorum bilmiyorsan öğren:)
wireles uzerınden telefonu kumanda gıbı kullanarak youtube gırıp ıstedığın filmi televızyonda ızlıyebılıyorsun yenı model televızyonlarda tek harddisk yok onuda usb portundan harıcı anten takıyorum tek dezavantajı mause ve klavye kablosuz uzaktan algılama zayıf 3 mt geçtımı sorun çıkıyor televizyonu seyrettığım yer yaklaşik 4 mt sorun yaşiyorum kalitelı bır kablosuz mause klavye tavsıye eden varsa sevınırım

Son düzenleme:
sayın yolgezer kullandığım televızyonu bana öğretme bılmıyorsan konuyada bılmedığını yazma
ayrıca pc monitörü gıbı kullanıyorum klavye mause takıyorum bilmiyorsan öğren:)
wireles uzerınden telefonu kumanda gıbı kullanarak youtube gırıp ıstedığın filmi televızyonda ızlıyebılıyorsun yenı model televızyonlarda tek harddisk yok onuda usb portundan harıcı anten takıyorum tek dezavantajı mause ve klavye kablosuz uzaktan algılama zayıf 3 mt geçtımı sorun çıkıyor televizyonu seyrettığım yer yaklaşik 4 mt sorun yaşiyorum kalitelı bır kablosuz mause klavye tavsıye eden varsa sevınırım
ah ah. bir kerecik soruyu soranin yazisini okusan zaten sacmalamazsin da.
artik yasindan mi ne hep yarim yamalak okuyorsum.
be abicim.
bak simdi vga port fx5500 ekran kartinda bile 1080 pi goruntu verebilir. ki bu da resim basi a 3.2 mb civari bir boyut demektir. 100 hz olmasa da 60 hz yani saniyede 60 resim gonderildiginde bu 180 kusur mb veri demektir.
100 mb s standart modem ise 12 mb civari en yuksek download hizina sahipken bu aktarimi karsilamaz bir.
ikinci olarak.
sen oyle bir sacmaladin ki. ben zaten demisim ki. bilgi akisi yani fare gibi kumanda aygiti ile bu is bitirilebilir. misal ben de 5830 gibi daha 320 pi goruntu acamayan bir telefondaki 720 pi videoyu wifi ile televizyona verdim. amaaaaaa maksat eger pc de most wanted acmak ve televizyonda oynamaksa. bu direkt ekran karti portu ilr olur! bilip bilmeden atliyorsun.
herkes tv de sadece film izlemiyor. bazilari buyuk boy cizim yapar oyun oynar.
ayrica 3 metre ne ya:) en kotusu 5 metre usb 2.0 ile calisir. bende bir ara everest vardi 20 metreden cekiyordu.
tekrar diyorum. ethernet modem bilgi girisidir. grafik arabirimi degildir. canli goruntu aktarilamaz! en faz,a hazirdaki filmi dlna ile verirsin ki senin bahsettigin olayin ismidir, windlws media playerle ve bir suru pro ile rahatca yapilir. ama saniyede 3 mb bir hiza sahip olur. ki o da kablo ile. bir oyun gibi ust duzey grafiklerde kullanilamamasini gectim daha modeme canli goruntuyu verecek teknoloji icat edilmis degil. en fazla team wieverle aktarirsin o da iki makinenin de windows olmasini gerektirir!

ah ah. bir kerecik soruyu soranin yazisini okusan zaten sacmalamazsin da.
artik yasindan mi ne hep yarim yamalak okuyorsum.
be abicim.
bak simdi vga port fx5500 ekran kartinda bile 1080 pi goruntu verebilir. ki bu da resim basi a 3.2 mb civari bir boyut demektir. 100 hz olmasa da 60 hz yani saniyede 60 resim gonderildiginde bu 180 kusur mb veri demektir.
100 mb s standart modem ise 12 mb civari en yuksek download hizina sahipken bu aktarimi karsilamaz bir.
ikinci olarak.
sen oyle bir sacmaladin ki. ben zaten demisim ki. bilgi akisi yani fare gibi kumanda aygiti ile bu is bitirilebilir. misal ben de 5830 gibi daha 320 pi goruntu acamayan bir telefondaki 720 pi videoyu wifi ile televizyona verdim. amaaaaaa maksat eger pc de most wanted acmak ve televizyonda oynamaksa. bu direkt ekran karti portu ilr olur! bilip bilmeden atliyorsun.
herkes tv de sadece film izlemiyor. bazilari buyuk boy cizim yapar oyun oynar.
ayrica 3 metre ne ya:) en kotusu 5 metre usb 2.0 ile calisir. bende bir ara everest vardi 20 metreden cekiyordu.
tekrar diyorum. ethernet modem bilgi girisidir. grafik arabirimi degildir. canli goruntu aktarilamaz! en faz,a hazirdaki filmi dlna ile verirsin ki senin bahsettigin olayin ismidir, windlws media playerle ve bir suru pro ile rahatca yapilir. ama saniyede 3 mb bir hiza sahip olur. ki o da kablo ile. bir oyun gibi ust duzey grafiklerde kullanilamamasini gectim daha modeme canli goruntuyu verecek teknoloji icat edilmis degil. en fazla team wieverle aktarirsin o da iki makinenin de windows olmasini gerektirir!

sayın yolgezer ben yınede ıddıa edıyorum senın hıçbışeyden haberın yok sanırım bırkaç telefon tamırı yapmışsın kendını aynştan sanıyorsun ıyısımı senınle anlaşalım ne sen benım yazdığımı ima ederek yar nede ben senı ciddiye alıp yazayım :) kullandığım cihaz olmazsa hadı yaşlandık bunadık dicemde evımde kullandığım cihaz her neyse senınle tartışacak değılım bundan sonra sildım aman benım yazdıklarıma yazmada ne yaparsan yap

bunaksin. ekran kartindaki cikisi modeme vermeye kalkiyorsun.
birincisi senin dediginin bile 1 saniye gecikmesi var!
merak etme iki telefondan birazcik fazla bu isle ugrastim hele ki modemi ekran kartina baglamak gibi bir hata yapmam. bu tipki dc ile trafo surmeye benzer.
neyse soruyu soran arkadasim dedigim gibi sen oyun oynayacaksan sana gpu ile hdmi arasinda bir aparat lazim. hdmi nin dvi dan farki, ses ve iki makine-pc,tv-arasinda bilgi alis verisi yapmasidir. dvi nin vgadan farki ise dvi nin teoride cok daha fazla cozunurluk sunmasil ama vga portun daha sinirina gelemeden hdmi in cikmasi dvi portunu egale ettirdi,.
sana da vga yi hdmi a ceviren bir aparat lazim. bu aparat sayesinde sadece ekran goruntusu akar, hdmi su an icin maks 1080 pi destekler. bu vga nin yapabilecegi bir sey. aparat 10 lira bir sey ama bana kalirsa 20 30 ver ses kartindan da aktarim yapabikecek bir sey al, rahatlik olur, ha eger haricises sistemin varsa o da gereksiz,
ethernet gibi aparatlarla anca hdd deki filmleri 5 saniye dolma suresi bekleyerek izleyebilirsin ama masaustu goruntusunu aktaramazsin, aitarsan da gecikme cok olacaktir.
ha yanlis hatirlamiyorsam vga daha avantajli cunki hdmi cok uzun kablosu hem pahali hem kalite kaybi olur. su cazir cuzur ses gelmesinin nedeni:)
vga da ise saglam kablo ile 20 metreye bile kalite kaybi olmadan gpruntu aktarirsin, hem vidalandigi icin zirt pirt yerinden de firlamaz.

ufff yahu allah aşkına saçmalama bıldığını kendıne sakla ne ekran kartı ne modemı benım bilgisayarım televizyonum ev ağıyla birbirine bağlı sen neden bahsedıyorsun anlamadımkı bilmiyorsan gormedıysen yorum yapma delıkanlı biliyorsanda benım kullandığım cihaz için önerıde bulunma benım sistemım çalışıyor akılada ıhtıyacım yok hele senın gıbı ukala çok bilmişlerden lütfen yazma artık

yaw kullandığım sistem yalanmı soyluyorum sana tutmuş daha ıddıa edıyor ıllada odunumun parası :)

Forum istatistikleri

Konular
130,299
Kullanıcılar
453,556
Son üye
Diaries

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri