laptoptan led tv ye vga görüntü aktarması yardımm...

guzel abicim EV AGİ BASKA GPU AKTARİMİ BASKA. beynim mi yok gozun mu yamuk? adam hdmi demis sen hala ev agindan bahsediyorsun, benim cocukken yaptigim seyleri bana mi ogreteceksin:)

evimde suan modem yok mlsf ...
zaten gereknde yok. hem bence hdmi olmamasi avantaj.
bu isten anlamayan adam hdmi a bakar,
ama anlayan adam ayri kullanir, cunku grafik ve ses saseleri ayri olmali. ama bu kablolarda bitisiktir. ki bu durumda kablonun cok cok ufak ve kaliteli olmasi sart, aksi takdirde eninde sonunda kalite sorunu yasanir, kastettigim kablolar orjinal ps kablosu diye gecer, bana geli 25 tl. yarim metre mi ne.
1.5 metre vga kablosunun en kralini 5 liraya aliyorum dusun farki.
hdmi a o parayi vereceginenayri hatlar kullanirsan hem daha kaliteli olur hem en ufak oynamada kablo cikip durmaz-ki uzun vadede hic durmaz oluyor-.

yol gezer verdigin bilgiler icin cok tskr edrim ... peki görüntüsü kalitesi bozuk olmaz demi bazı arkasalar tv de görüntü ulanık cıkar demis ...birde o ses aparatı dedigin sey pahalımıdr cok piyasada kolay bulununabilir mi?

yol gezer verdigin bilgiler icin cok tskr edrim ... peki görüntüsü kalitesi bozuk olmaz demi bazı arkasalar tv de görüntü ulanık cıkar demis ...birde o ses aparatı dedigin sey pahalımıdr cok piyasada kolay bulununabilir mi?
goruntu ayni, ben denedim oldu:)
tv ler 1024 piksele kadar fistik gibi veriyor. merak etme. o cozunurluk olayi anca buyuk prolarda farkettirir. film izleyecejsen zaten 720 pidir.
ses aparati diye bir sey yok. daha dogrusu hdmi, vganin cikacagi maks cozunurluk ustune ses aktarimi ve bunun yaninda iki cihazinbir birini tanimasi prensibine dayanir.
sen kalkip da pc ile tv yi kontrol mu edeceksin! sanmiyorum, buyuk ihtimal oyun de mi:)
sadece hdmi to vga ya da artik tersi bilmem. uygun aparati al,
laptoptaki sesi de istersen laptoptan tv ya da ses sistemine aux kablosu ile ilet.ben oyle yapiyorum. gram takilma bozulma yom.
tamam vardi:)
vestel tv. adamlara o kadar dedim karli bu diye, sonra anakart yandi tv de. degisince gitti. tv de imis yani ariza:)

zaten gereknde yok. hem bence hdmi olmamasi avantaj.
bu isten anlamayan adam hdmi a bakar,
ama anlayan adam ayri kullanir, cunku grafik ve ses saseleri ayri olmali. ama bu kablolarda bitisiktir. ki bu durumda kablonun cok cok ufak ve kaliteli olmasi sart, aksi takdirde eninde sonunda kalite sorunu yasanir, kastettigim kablolar orjinal ps kablosu diye gecer, bana geli 25 tl. yarim metre mi ne.
1.5 metre vga kablosunun en kralini 5 liraya aliyorum dusun farki.
hdmi a o parayi vereceginenayri hatlar kullanirsan hem daha kaliteli olur hem en ufak oynamada kablo cikip durmaz-ki uzun vadede hic durmaz oluyor-.
goruntu ayni, ben denedim oldu:)
tv ler 1024 piksele kadar fistik gibi veriyor. merak etme. o cozunurluk olayi anca buyuk prolarda farkettirir. film izleyecejsen zaten 720 pidir.
ses aparati diye bir sey yok. daha dogrusu hdmi, vganin cikacagi maks cozunurluk ustune ses aktarimi ve bunun yaninda iki cihazinbir birini tanimasi prensibine dayanir.
sen kalkip da pc ile tv yi kontrol mu edeceksin! sanmiyorum, buyuk ihtimal oyun de mi:)
sadece hdmi to vga ya da artik tersi bilmem. uygun aparati al,
laptoptaki sesi de istersen laptoptan tv ya da ses sistemine aux kablosu ile ilet.ben oyle yapiyorum. gram takilma bozulma yom.
tamam vardi:)
vestel tv. adamlara o kadar dedim karli bu diye, sonra anakart yandi tv de. degisince gitti. tv de imis yani ariza:)
:D yok aslında amacım oyun oynamak degil asıl amacım internetten flm şzlemek ailece laptopta olmuyo kücük geliyo :D yok ya aslında vestel almaya kalktım vazgectşm kimse tavsiye etmedi ende lg aldım .:D ya birde az daha laptop alcaktım hdmı girisli olan sırf tv ye baglanmak icin :D ya kafamı karıstıran u yeni nesil tvlerde neden vga girisi yok anlamadım :(

:D yok aslında amacım oyun oynamak degil asıl amacım internetten flm şzlemek ailece laptopta olmuyo kücük geliyo :D yok ya aslında vestel almaya kalktım vazgectşm kimse tavsiye etmedi ende lg aldım .:D ya birde az daha laptop alcaktım hdmı girisli olan sırf tv ye baglanmak icin :D ya kafamı karıstıran u yeni nesil tvlerde neden vga girisi yok anlamadım :(
vestelde var keske vestel alaydin:)
saka saka, cok ariza bir tv. yaptigim ses sistemini uyduranja kadar anami aglatti, zar zor tiz alabildim. hazir ses sistemkeri ile perfirmans alinmaz.
internetten tv izleyeceksen aslinda ciden modem olaydi direkt siteye girip izleyebilirdin ama smart ozelligi varsa yoksa izleyemezsin ki smart yoksa hdmi da ise yaramaz:)
eger sd kart girisi varsa filmi indirip usb ya da iste herhangi birnyuvadan acabilirsin ama soyliyim tv lerin kodekleri cok dandik.cok kasiyor namussuzlae, budurumda vga dan goruntu almak akillica olacaktir.

aynen katılıyorum valla vestel izlencek tv degill:D yok tvm de smart özelligi var . en interneti wın olaraark kullanıyorum wında direk tv ye takılmıyo.. o yızden direk vgadan görünti alayım diyorum ..görüntü ve ses olsun yeter bana :D

usb girisin varsa hic ugrasma. mutlaka vardir smart varsa:) istedigin filmi tak izle. ugrasma bosuna. hafiza karti okuyucu olarak vini kullanirsin. ben oyle yapiyorum sadece film izleyecegimde:)

evet usb giris yeri var hemde 2 tane :D ama ben youtubeden de video izlemek istiyorum tv de iste :D tek flm degil hani..bu senin dediğin vga to hdmı kablosunu vatan magazasında bulabirmiyim??

Forum istatistikleri

Konular
130,299
Kullanıcılar
453,556
Son üye
Diaries

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri