mayacnc Üye Katılım 27 Ocak 2010 Mesajlar 311 Puanları 6 16 Mar 2012 #11 Lazeri cnc olarak aldim. Heryerde satilan cin mali lazerlerden. Usb'den baglaniyor. Kase makinasi diye satiyorlar.
Lazeri cnc olarak aldim. Heryerde satilan cin mali lazerlerden. Usb'den baglaniyor. Kase makinasi diye satiyorlar.
Konu Sah KAYSERİ Profesyonel Üye Katılım 13 Ocak 2010 Mesajlar 2,948 Puanları 515 Yaş 33 Konum Kayseri 16 Mar 2012 #12 mayacnc' Alıntı: Lazeri cnc olarak aldim. Heryerde satilan cin mali lazerlerden. Usb'den baglaniyor. Kase makinasi diye satiyorlar. Genişletmek için tıkla ... Kaseyi ben ilk önce Kaşe olarak anlamamıştım o yüzden sormuştum sonradan anladım Teşekkürler
mayacnc' Alıntı: Lazeri cnc olarak aldim. Heryerde satilan cin mali lazerlerden. Usb'den baglaniyor. Kase makinasi diye satiyorlar. Genişletmek için tıkla ... Kaseyi ben ilk önce Kaşe olarak anlamamıştım o yüzden sormuştum sonradan anladım Teşekkürler
mayacnc Üye Katılım 27 Ocak 2010 Mesajlar 311 Puanları 6 15 Nis 2012 #13 Pardon eski aliskanlik.Turkce karakter kullanirken code page hatasi olacakmis gibi geliyor.