Lcd -Led - Elektrik Tüketimi ve Hangisini Almalıyım.

Öncelikle Verdiğiniz cevaplara tşkler, Yarın bir yakınım 42Lw4500 hediye edicek bana , fatura onun adına ama tv paketi açılmadı ,bu garanti kapsamında olurmu
 
ben garantiden yana sıkıntı olmaz diye biliyorum.
 
LG LW4500 serisi bir eski sürümdür ve Smart TV özelliği yoktur. Görüntü işlemcisi LW5500'e oranla biraz daha zayıf ve kasası farklıdır. Ancak TV'den internete girmek gibi bir hobiniz yoksa evde TV ihtiyacınızı karşılar. Kutu hiç açılmadıysa kurulum için kutuyu kendiniz açmayın. Aldığınız yeri ya da servisi arayıp kurulum için servis gelmesini talep edin. Siz açın bir şey olmaz deseler bile ısrarcı olun mutlaka servis çağırın. TV'nin kutudan arızalı çıkması durumunda servis kurulum yaptığında TV'yi değiştirmek zorunda kalır ancak kutuyu siz açar ve arızalı ya da kırık çıkarsa kullanıcı hatası deyip işin içinden çıkarlar.
 
Tv den internete girme gibi Bir hobim yok açıkcası , ama 3D görüntüsü Filmler , USB film oynatma gibi yani kullanmam gerekenleri kullanabilrimyim, yardımınıza ihtiyacım var benim.
 
Usb'den takacağınız bir HDD ile bir çok popüler formattaki filmi oynatabilirsiniz. Küçük boyutlu divx filimlerden HD kalitesindeki .mkv uzantılı filimlere kadar hepsini destekliyor. Tek sorun DTS ses desteğinin olmaması. Eğer filmi oynattığınızda tv'den ses alamıyorsanız yüksek ihtimalle DTS ses formatındadır. Bunu internette bolca bulabileceğiniz dönüştürücü programlarla başka bir ses formatına dönüştürebilirsiniz. Aynı zamanda bu tv ile izlediğiniz 2 boyutlu filimlerinizi 3 boyuta çevirebilirsiniz. İhticanızı rahatlıkla karşılayabilecek bir tv modeli. Tek eksiği dahili uydu alıcısının olmaması.
 
Öncelikle hayırlı olsun, güzel bir TV. Ama garantisi ile ilgili sorunuzun cevabını en doğru yetkili servisi verir.
 
site yetkilisi gerçekten doyurucu bilgiler vermiş, bende bişeyler öğrendim, çok sağolun
bende bikaç şey eklemek isterim, samsung ürettiği modellerin bazılarında "200 Hz" yazıyor fakat gerçekte 200 Hz hıza ulaşamaz, sadece yazılımsal.
Fakat birşeyi belirtmek isterim, 2d yayını 3d'ye çevirmesi herkezi cezbedip bir ürünü almakta en büyük etken olmuş durumda, daha sonra tabiki tv standındaki görüntü alınamıyor, çünkü sadece geriye doğru ufak bir derinlik katılabiliyor, gerçekte o film 2 kamera ile çekilmediği için sadece kandırmaca, çok ufak bir derinlik hissi veriyor diyelim, normal yayını 3 boyuta çevirip izleyenler daha sonrasında 3d film izlemek dahi istemiyorlar 3d güzel değil diye. Aslında 3d gerçekten güzel, ve baktığınız ürün de gerçekten iyi. LG 32lw5500 modeli gayet iyi bir ürün, her yönüyle tavsiye edebilirim, usb üzerinden divx film izleme fırsatınız da var.
3D filmlerde büyük ekran tavsiyemdir, eğer smart tv özelliği sizin için vazgeçilmez değilse kampanyaya girdiğinde 42lw4500 modeli 1900 tl civarı bir fiyata bulunabilir
 

Forum istatistikleri

Konular
129,226
Mesajlar
924,425
Kullanıcılar
451,596
Son üye
erenadem_25

Yeni konular

Geri
Üst