gren Üye Katılım 10 Ocak 2014 Mesajlar 2 Puanları 1 Yaş 47 28 Tem 2019 #1 Selam ld Ekran enerji gelmiyor televizyonun kartına batım birşey göremedim arızayı nasıl bulabilirim arıza kondansatörde olabilirmi yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim Ekli dosyalar 20190728_202856.jpg 391.5 KB · Görüntüleme: 14
Selam ld Ekran enerji gelmiyor televizyonun kartına batım birşey göremedim arızayı nasıl bulabilirim arıza kondansatörde olabilirmi yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim
digital_tech Üye Katılım 29 Kas 2007 Mesajlar 61 Puanları 1 Yaş 42 28 Tem 2019 #2 Sadece Ekran mı yok ? Ses var mı ?
_weron_ Üye Katılım 4 Tem 2011 Mesajlar 530 Puanları 31 28 Tem 2019 #3 Besleme kartından hangi soket bilmiyorum resimden anlaşılmıyor.Bagli soketleri çıkarın soket girişlerinde voltaj cikislari yazar 3v 5v gibi burdaki ölçümleri yapin öncelikle.Eger sıkıntı varsa giriş kısmına bakın köprü diyot ve gidiş kısmına.
Besleme kartından hangi soket bilmiyorum resimden anlaşılmıyor.Bagli soketleri çıkarın soket girişlerinde voltaj cikislari yazar 3v 5v gibi burdaki ölçümleri yapin öncelikle.Eger sıkıntı varsa giriş kısmına bakın köprü diyot ve gidiş kısmına.
Nh İleriteknisiyen Üye Katılım 6 Ara 2018 Mesajlar 187 Puanları 6 Yaş 49 29 Tem 2019 #5 gren' Alıntı: Selam ld Ekran enerji gelmiyor televizyonun kartına batım birşey göremedim arızayı nasıl bulabilirim arıza kondansatörde olabilirmi yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Hiç enerjisi yoksa işaret koyduğum sigortayı olc atmış olabilir yada direk değiştir dene Ekli dosyalar IMG_20190729_095400.jpg 570.3 KB · Görüntüleme: 14
gren' Alıntı: Selam ld Ekran enerji gelmiyor televizyonun kartına batım birşey göremedim arızayı nasıl bulabilirim arıza kondansatörde olabilirmi yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Hiç enerjisi yoksa işaret koyduğum sigortayı olc atmış olabilir yada direk değiştir dene