Led ampüle mantar led

güzel insan, değerli dost. led armatür iki ucu xxxxx değnek söylememe gerek yok. ilk olay sürücü/driver var olanın bir tık üzerinde amper basanı şık kaçıyor, ikinci olay ise soğutma/ havalandırma asıl önemli olay burası ve en az 5 yıl en fazla 10 yıl ömür F/P açısından oldukça yeterli. nazar değecek benim banyo ayna üzeri led 12 yıldır nonstop çalışıyor sadece elektrik kesildiğinde söner.
Ustam haklısın driver çok önemli, armatürün asıl arıza kaynağı... Şöyle bir gözlemimde oldu;
İçerisinde çokca mid power/low power led bulunan armatürler çok çok az ısınıyor. Powerledler gibi çok aşırı ısınma olmuyor. 5 yıl birebir değişim garantili aldık,bakalım kaç yıl gidecek.​
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
12 volt üzerinde bir ledi çalıştırmak için 560 ohm direnç yeterli ise ben 1 k takarım. Örnek olarak aydınlıkta % 20 kaybederim, ama ömürden %50 kazanırım. Düsturum budur, yıllardır.
 
tamamen ticari kaygı, bozulmassa yenisini almassın, almassan sistem tıkanır, bir elektronikçinin videosunda led ile çalışan aydınlatma sistemlerine bilinçli olarak kaldırabileceği maksimum enerji verilerek ömürlerinin kısıtlandığını anlatıyor, içinden bazı parçaları değiştirerek ampülü ömürlük yapıyor lakin verdiği ışıktada azalma oluyor. Tabi kaliteli malzemede önemli 13 senelik iyi bir marka led tv var, günlük 12-15 saat arasında 13 senedir tık yok (nazar değmesin) 11 senelikte banyoda led spot var kullanım süresi daha az olsada o da daha hala hayatta ve ışığı gayet iyi, kaliteli ürünler epey fark yaratıyor.
 

Forum istatistikleri

Konular
129,250
Mesajlar
924,682
Kullanıcılar
451,649
Son üye
Frknkg

Yeni konular

Geri
Üst