led,pc ve ses kombinasyonu

Kopyası devre.gif

Burada ok işaretli olan yere anahtar (açma-kapama) konulacaktır anahtar açık durumdayken (akım geçiyorsa) ledler herzaman normal şekildeki gibi yanar anahtar kapalı konumdayken (akım geçmiyorsa) ve müzik çalıyorsa şarkıya göre ledler flaşör olarak yanar.

açma kapamanın ole abartılı bısey olması gerekmiyo dukyanından al bitane kullan.

devre.gif
Sanırım böyle daha iyi.
Çizim için kusura bakmayın kısıtlı zamanda bu kadarçizebildim.
Bir yanlışıl yapmışım düzelttim.

Ekli dosyalar

• devre.gif
    devre.gif
    10.8 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:
aly123 arkadaş elektirikden iyi anmamadıgnı soluyo aklını karıstırmamıza hıc gerek yok tabıkı burda senın verdıgın sema daha mantıklı ama benım verdıgmı yapmasını tavsıye edıyorum ben en basit sekilde verdim

Son düzenleme:
Arkadaşım 15m ledi benim verdiğim şemaya bağla %100 çalışıcaktır en basit devre verdıgım devredır.

aly123 arkadaş elektirikden iyi anmamadıgnı soluyo aklını karıstırmamıza hıc gerek yok tabıkı burda senın verdıgın sema daha mantıklı ama benım verdıgmı yapmasını tavsıye edıyorum ben en basit sekilde verdim

Ben sıkıntı yaşıyacağını sanmıyorum böylesi daha garanti.Aslında bu devre pek sağlıklı değilde bilgisayarın çıkışında dc varsa ledler hep yanar.o yüzden birde 47u kondasatör takmak lazım

aly123 arkadaş senın verdıgın devreden anladıysa bende guzel bır devre vermek ısıyorum

Devreyi biz mi yapıcaz arkadaş mı beli deyil.
Lütfen biraz ilgilen !!

Ben devre vermedim sizin verdiğiniz devrede küçük değişiklik yaptım o kadar.Bir elektriçide bu işin üstesinden gelebilir diye düşünüyorum.

senın verdıgın devre çok kolay bencede anlıyosa cok ıyı olucak bende kendı verdıgım devrenn sakat oldugnu bılıyorum ama napıcan...

Forum istatistikleri

Konular
130,110
Kullanıcılar
453,171
Son üye
Adonis06

Yeni konular

Geri