LG S18ETK - Performans Sorunu

Katılım
4 Eyl 2024
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
17
Merhaba! Temmuz 2022'de 18.000BTU/h bir LG klima aldım. Aldığım günden beri neredeyse hiç bir zaman perfoms alamadım. Bölge ve yakında diğer servisler de geldi fakat üründe hiç bir sorun bulamadılar. Şu an maksimum fan'da iken bile önüne geçinde evimdeki diğer 12 ve 9'luk klimalardan yavaş üflüyor. Yaklaşık bir metre karşışında bile üflediği kimi zaman belli olmuyor. 8 - 12 derece üflerken bile odada yalnız bir kaç saat kaldığında sadece 1-2 derecelik fark oluşturuyor, kışın ise yavaş üflediği için üflemesi uzaktan soğuk hissediliyor. Klima bakımı yapıldı ve gazı tamamen boşaltılıp tekrar dolduruldu ayrıyeten yeni bir eve taşındığım için voltaj sorunu olduğunuda düşünmüyorum. Fakat ilk aldığımda kapağı açılmadığı için bir kaç kez kapağı en fazla beş dakika kapalı kaldı bu sebeple su akıtması yaptı ve fanlar içine üfledi. (Klima bakımı, gaz boşaltım-dolumu ve taşıma 1 Ay önce yapıldı.)

Konu hakkında ki yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
2 yıl bitmiş.( Sorun devam ediyor da, 2 yıl neden beklenildi.)
Garantisi devam ediyorsa, (bazı ürünlerde garanti 3-5 yıl)
Şöyle düşünürdüm;

LG Türkiye ' yi arardım. Ürünün gerekli performansı vermediğini, bir kaç kez servisler tarafından bakımının yapıldığını ve sorunun hala devam ettiğini bildirirdim.
Çözüm bulunmasını isterdim.
LG Türkiye ilgilenmez ise veya yapılacak bir şey olmadığı bildirilir ise,

Fatura ve servis raporları ile bulunduğunuz ilçenin
Kaymakamlık, tüketici hakem heyetine müracaat ederdim.
Durumu anlatır, ayıplı malın değişimi veya iadesini talep ederdim.

Kolay gelsin.
 
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
129,243
Mesajlar
924,582
Kullanıcılar
451,628
Son üye
keremkirantepe

Yeni konular

Geri
Üst