O fark 22p den dolayı değil kondansatörlerin kalitesizliğinden.Hocam iyi akşamlar 22p mercimek kondansatörleri bugün denedim.Sonuç çok kötü oldu.47p ile bu kadar mı fark olur inanamadım.Volume potunu açarken oluşan vışı vışılar adeta rahatlıkla dinlenebilecek bir müzik düzeyine çıktı22p leri hemen söküp 47p leri taktım.Sonra dedim dünya varmış.Ama 33p ile de merak etmiyor değilim. Acaba multilayer ile mercimek kondansatör farkından mıdır ? Yoksa 22pF düşük değer kaldığı için mi bütün parazitleri geçirdi?Ben 33pF alırsam multilayer alayım yine değil mi?
Ton devresi için de 82nF ve 4.7nF değiştir demiştiniz onlar için de damla polyester mi alayım?Yani bir sürü kafa karışıklığı yaratan satış yapılıyor.Ne olur sanki bütün özelliklerini yazarak satışa sunsalar.Film kondasatör diye aratsanız çıkmıyor bile.
Sizin önerdiğiniz summit hoparlörler için satıcıya mesaj attım.Gördü ama cevap vermedi.Baktım satıştan kalkmış.Başka satıcılardakilere bakacağız artık.
Haliyle.Sizin kondansatörler şeker gibi duruyor.1K dirençlerde farklı .Elinize sağlık hocam devre çok güzel görünüyor.Çalışması da farklıdır mutlaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?