sasen1
Paylaşımcı üye
Yamyam Hocam merhaba ,dediğiniz gibi yaptığımız çalışmalardan güzel kazanımlar elde edebiliyorsak ne mutlu bize.Sonuçta olur veya olmaz önemli değil.Sunmuş olduğunuz teklifler için de ayrıca teşekkür ederim.Yanlız şunu unutma.
Bazı testler yapılamadan sonuç iyi olmayabilir.
Biz sadece en az masrafla olursa diyerek bu devreyi yapıyoruz.
Olmasa bile araştırıp bilgilenmek daima kazançtır.
Eğer fazla masraflı olmasaydı sana benim ampli tasarımımı da komple yaptırabilirdim. Ama sadece malzemeler değil, ölçüm test ve kutulama bile çok masraflı oluyor.
Bu sebeple en ideal yolu bulmaya çalışıyoruz.
Sana vermiş olduğum devrelerin içerisinde DSL, loudness ünit ve input board devreleri de olması lazımdı.
İlerde daha üst seviye tasarım yapmak istersen bu devreleri kullanabilirsin.
Hocam ben size elimdeki kondansatörlerin resimlerini yolluyorum.4.7uf yerine 2.2uf kullanabilirsin demiştiniz hangisini kullanayım?Ayrıca direnç konusu vishay türünde demişsiniz internet satışlarında göremedim.Bulmak zor olacak heralde.Bende olanın resmini yolladım.Düşük toleranslı diye almıştım.
33p olan önemli heralde elimde 22p ve 47p var bunlar gibi mi olacak ner tür alayım?
PCB de de biraz malzeme aralarını ölçerek açtım.Çok sıkışıktı. Bağlantıları kontrol edebilirseniz sorun yoksa basayım.Teşekkürler.