Alıcınız "UNI" ise tüm benzer frekanslarda çalışan göndericilerle çalışabilir. Her ürünün kendi alıcısını başka bir ürünle kullanmanız maalesef zor (ayrı rom versiyonlarında)! Peki bu alıcılar hangi vericilerle çalışabilir derseniz, fiyatı/versiyonu büyük olan daha küçük olanı kontrol edebilir.Hakan Ustam nano alıcı var ise üretici sitesinde program var silip senkronizasyon sağlıyor, fareninkini bu şekilde çözdüm sağolsun Logitech ürünü almakla bir kez daha doğru seçim yaptığımı anladım.
Araştırın belki yine bu program uyabilir, e-posta yazıp da sorabilirsiniz.
http://support.logitech.com/en_us/software/logitech-connection-utility-software
6 logitech ürünle yaptığım kombinasyonda, kablosuz klavyemin dönüştürücüsü tüm mausları çalıştırdı. Klave 165tl maus 60 tl. Donanımların tümü aynı özellikte olmayabilir. Misal wake-up bir çok eski mausda yoktur ! Rom yazılımı değişse bile iç birimdeki nokta ve fonksiyonlar tam olarak çalışmayabilir. Yanılmış olabilirim ama benim yaptığım denemelerde böyle bir sonuç çıktı.@seagate Ustam bu biraz farklı düşünüyorum, uni olmasa da aynı üretici sonuçta frekans bandı aynı, araç anahtarı gibi unut-öğren/programla mantığında.