sevgili window Kcam de sıkıntım yok sistemi her türlü çözebiliyorum ya jigonu değiştiriyorum yada denge somununu değiştiriyorum,birde makina çok yavaş onun için motor ve kart siparişi verdim,benim sorunum amerikadan hazır dxf formatında çizimler satın aldım bunu Kcam attığımda G kodlarını çıkartıyor ama atıyorum bana dairenin içi lazım Kcam de direk daire çizgisinin ortasından gidiyor kullandığın kesici bıçağın kalınlığına göre içten ve dış tan kesiyor örnek 6 cm çapında daireyi 2 mm uçla kesersen 6.1 cm olarak kesiyor buda benim işime gelmiyor çünkü çizimler milimetrik hatasız ben puzzle oyuncak maket türü şeyler yapmak için uğraşıyorum onun için mac3 ü öğrenmem ve de çözmem lazım mac3 de outside ve inside seçeneği var yani çizginin içindenmi kesim yoksa dışındanmı buda benim için mükemmellik ötesi her türlü yardıma ihtiyacım var anlıyacağın ama ne
Elektrik bilgim nede elktronik nede mekanik bilgim var o yaptığım ev çok basit daha neleri var neyse çok sıkıcı olmak istemiyorum teşekkür ederim.