Makine içi Aydınlatma için Florasan Tip lamba

Arkadaşlar konunu üzerinden bayağı zaman geçmiş. Hatta bahsi geçen websayfaları çalışmaz hale gelmiş. Bu sebeple yazma ihtiyacı hissettim. Makinelerin içinde kullanılan tüp içinde suya ve toza karşı mukavim ( waterproof dustproof ) aydınlatma armatürlerini profesyonel olarak 1 yılı aşkın süredir üretiyoruz. Ürünlerimiz hakkında bilgiyi www.meslight.com üzerindeki ürünler ve katalog sayfalarında bulabilirsiniz. Galeri bölümünde uygulama yaptığımız birkaç cnc tezgah ve ürünlerin detaylı fotoğrafları mevcuttur. Her türlü sorunuz için irtibata geçmekten lütfen çekinmeyiniz.

Mehmet Öztiryaki
[email protected]
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Cnc makina içi aydınlatma alacağınız zaman en dikkat edilmesi gerekilen konulardan biri de koruma sınıfıdır. Çünkü parça işlerken makina içindeki aydınlatma ciddi zararlar görebiliyor. Yine LED özellikli olması çok dikkat edilmesi gerekilen diğer konulardandır. Makina içi aydınlatma denildiğinde Waldmann RL 70H diye bir model mevcuttur. Kesinlikle piyasadaki aydınlatmalar içerisinde en iyilerindendir.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
129,048
Mesajlar
922,832
Kullanıcılar
451,317
Son üye
cırak ve usta

Yeni konular

Geri
Üst