Malatyada kompanzasyon

batmnli

Üye
Katılım
9 Tem 2008
Mesajlar
157
Puanları
1
Yaş
40
Merhabalar Arkadaşlar ben bir elektrik elektronik mühendisiym malatyada çalışıyorum.Kompanzasyon konusunda kendimi geliştirmek istiyorum.Bu konuda iyi bir temelim de var kendimi geliştirebileceğim uygulama yapabileceğim bir şirket ya da bir fabrika arıyorum.Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Saygılarımla
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Malatya'da kompanzasyon üzerine çalışan bir firma var. İstanbul Mühendislik, Murat Bey. Kendisiyle tanışmanızı öneririm. Aşağıdaki linkten iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Malatya Kompanzasyon Firmalar
 
güncel....
 
bir mühendis olarak kompanzasyonu bilmek şart. ama sadece kompanzasyon yetmez kendinizi farklı dallarda da gelişime açın derim.
 
bir mühendis olarak kompanzasyonu bilmek şart. ama sadece kompanzasyon yetmez kendinizi farklı dallarda da gelişime açın derim.
kompanzasyonu temel olarak bilyorum uzmanlaşmak istiyorum bu konuda.sadece kompanzasyon da değil filtreleme harmonikler vesaire konular da var işin içinde.
 
Kompanzasyon alanında uzmanlaşmak için Malatya yetersiz olabilir. Malatya'dan ayrılarak sanayi bölgesine gelmelisiniz. Gelişmiş sanayi bölgelerinde çetrefilli problemlerle karşılaşmalısınız ki uzmanlaşasınız. Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Kocaeli, Sakarya...
 

Forum istatistikleri

Konular
129,444
Mesajlar
926,812
Kullanıcılar
452,000
Son üye
OSTAŞ

Yeni konular

Geri
Üst