ben olsam şalterlerin çıkışını kısadevre yapardım.sonra hangini açarsan aç lamba yanar
sonra da site yöneticinden sitenin tesisatını yapan elektrikçinin adresini alır,gidip eşek sudan gelene kadar döverdim
ama fabrika müdürü bana elektrikçi geçiniyordun derse,bir fotocell devresi kurardım,lambanın olduğu kata yerleştirir,aşağı da sinyal lambası için kablo çeker ve ya kablosuz sinyal devresi yapardım.Yukarı çıkma hakkımı böylece tükettikten sonra aşağıdan denerdim.bunun ardından ya da sizin gibi kafa yorarak lambanın ısısından soruyu çözdüğümde de,madem ki elektrikçiliğimin ölçüsü bu,demek ki ben iyi elektrikçiyim der,sonra da zam isterdim.başka bir alternatif olarak ta,o müdürün telefon ya da aydınlatmasını keserdim,beni çağırınca da,3. kattaki lambayı bildiğinize göre,bunu da tamir edersiniz derdim.
aslında tabii soru çözülmüş diye geyik yapıyorum ama,gerçekten de bana "elektrikçi geçiniyorsun" demenin bir bedeli vardır ve mutlaka ödetirdim
şirkette bu forumu takip edenler olmasa,size ne gibi bedeller ödettiğimi de anlatırdım gülerdik ama,bu durumda pek hoş olmaz