hdengin
Üye
Bosch PSR 12 modeli matkabıma 3 tane SONY VTC6 18650 pili seri olarak bağladım.
3S 40A balans kart ile montajı yaptım. Tetiğe çok çok hızlı basarsam çalışmıyor.
Ama bu kadar hızlı basmaya gerek yok. Normal bir hızla bastığımda çalışıyor.
Özellikle söylemek isterim ki yavaş yavaş değil, gayet normal basarsam çalışıyor.
Yavaş yavaş basmama gerek kalmıyor. Yani bu şekildeki ilk kalkış bence sorun değil.
Ama şöyle bir şey yaşadım. Yavaş yavaş basınca hız da yavaş yavaş artıyor, buraya kadar tamam.
Ancak bir yere gelince hız aniden maksimuma çıkıyor. Arada hassasiyet yok.
Şimdi kafama takılan şu: Balans yerine Enhance taksaydım bu sorunlar olur muydu?
Pillerin maksimum anlık akım çekiş değeri 30A. O yüzden pillerden şüphe etmiyorum.
O yüzden ikinci bataryayı da enhance kart ile yapmak istiyorum.
3S 40A balans kart ile montajı yaptım. Tetiğe çok çok hızlı basarsam çalışmıyor.
Ama bu kadar hızlı basmaya gerek yok. Normal bir hızla bastığımda çalışıyor.
Özellikle söylemek isterim ki yavaş yavaş değil, gayet normal basarsam çalışıyor.
Yavaş yavaş basmama gerek kalmıyor. Yani bu şekildeki ilk kalkış bence sorun değil.
Ama şöyle bir şey yaşadım. Yavaş yavaş basınca hız da yavaş yavaş artıyor, buraya kadar tamam.
Ancak bir yere gelince hız aniden maksimuma çıkıyor. Arada hassasiyet yok.
Şimdi kafama takılan şu: Balans yerine Enhance taksaydım bu sorunlar olur muydu?
Pillerin maksimum anlık akım çekiş değeri 30A. O yüzden pillerden şüphe etmiyorum.
O yüzden ikinci bataryayı da enhance kart ile yapmak istiyorum.