mc30-r haberleşme programı?

röleye normal bağlanmak için rs232 dönüştürücü , fakat röleleri birbirine bağlamak ve uzaktan erişim kurmak için (Scada uygulamaları) rs485 portu kullanılır , program (mscom)ise Aktif Mühendislik :: Ürünler linkte mevcuttur
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
arkadaşlar benim sorunum röle ile bilgisayar arası data hattını oluşturamamam bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum kullanacağımız kablo dikkat etmemiz gereken hususlar vb. tüm bağlantıları gerçekleştirdik mscom-2 program talimatlarına uygun olarak ayarları yaptık ancak modbus off ibaresini değiştiremedik ayrıca röle arattığımızda bir süre sonra veri okuma hatası veriyor. herkese iyi çalışmalar kolay gelsin.
 
merhaba microelettrica firmasının kendi sitesinde program var. Programın adı mscom2. siteden ücretsiz indirilebiliyor. Sitede MSCOM2 application linkine tıklayıp indirebilirsiniz. Linkinide aşağıda vereyim. iyi çalışmalar.
Microelettrica Scientifica - MSCom2
 

Forum istatistikleri

Konular
129,079
Mesajlar
923,067
Kullanıcılar
451,370
Son üye
docsu

Yeni konular

Geri
Üst