mc30-r haberleşme programı?

röleye normal bağlanmak için rs232 dönüştürücü , fakat röleleri birbirine bağlamak ve uzaktan erişim kurmak için (Scada uygulamaları) rs485 portu kullanılır , program (mscom)ise Aktif Mühendislik :: Ürünler linkte mevcuttur
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
arkadaşlar benim sorunum röle ile bilgisayar arası data hattını oluşturamamam bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum kullanacağımız kablo dikkat etmemiz gereken hususlar vb. tüm bağlantıları gerçekleştirdik mscom-2 program talimatlarına uygun olarak ayarları yaptık ancak modbus off ibaresini değiştiremedik ayrıca röle arattığımızda bir süre sonra veri okuma hatası veriyor. herkese iyi çalışmalar kolay gelsin.
 
merhaba microelettrica firmasının kendi sitesinde program var. Programın adı mscom2. siteden ücretsiz indirilebiliyor. Sitede MSCOM2 application linkine tıklayıp indirebilirsiniz. Linkinide aşağıda vereyim. iyi çalışmalar.
Microelettrica Scientifica - MSCom2
 

Forum istatistikleri

Konular
129,291
Mesajlar
925,022
Kullanıcılar
451,726
Son üye
Starter2024

Yeni konular

Geri
Üst