mcb-30 zaman rölesi bağlantısı

sn.dolby;

Bahsettiğiniz zaman rölesinin bağlantısı gayet basittir şöyle tarif edeyim.
Eliniz bulun zaman rölesinin;

A1 UCU 220V GİRİŞ
A3 UCU 24V AC/ DC siz bunu kullanmıcaksınız
A2 UCU ise ortak uçtur yani nötr(0) dır.

220v çalıştırmak için A1 ve A2 uçlarını kullanmaz gerekmektedir

kontak çıkışları ise 1-2-3 tür

1 ortak uç
2 normalde açık
3 normalde kapalı uçtur.

çalıştımrak istediniz devre 220v ile çalışacak ise A1 ucundan çıkış kontaklarına yani 1 nolu uca köprü kablo bağlayarak ortak uca enerji vermiş olursunuz ve eğer ayardınız zaman sonunda devre dursun istiyorsanız 3 nolu bacağa bağlayın veya ayarlanan zaman sonunda çalışsın istiyorsanız 2 nolu bacağa bağlayın. nötrler ortaktır

Ekli dosyayı görüntüle 10663
Peki bu röleyi yıldız üçgen panoda; yıldızdan üçgene geçiş için kullanabilir miyiz hocam?

Peki bu röleyi yıldız üçgen panoda; yıldızdan üçgene geçiş için kullanabilir miyiz hocam?

MCB30 Rölesinin çıkışı enversör kontaktır. Aşağıda kırmızı kontak numaralarını verdiğim şekilde bağlantı yaparak kullanılabilir.
https://entes.com.tr/dosyalar/A2873_R9_ER-SER-MZ_TR_EN_DE(web).pdf

yü.jpg

ben ilköğretim okulunda fen ve teknoloji öğretmeniyim.bir proje yarışması için zaman ayarlı bir devre kurmamız gerekiyor. Speed Test Scrabble Word Finder Solitaire bunu için mcb-30 bir rölemiz var ama bunu tam olarak nasıl bağlayacağımızı bilmiyoruz. üzerinde a2 a1 a3 girişleri ve 123 çıkışları var. öğrenmek istediğim 220 v nasıl bağlayacağız. hangi girişleri kullanacağız. çıkış için hangi uçları kullanacağız. bu devreyi kurmayı gayet açık bir şekilde açıklayabirmisiniz. 220 v iki uçunu nereye bağlayacağız. çıkışlar nerede olacak. altaki linkete bir kullanım kılavuzu var

lütfen açık bir anlatım olursa sevinirim.
Bağlantılar değişmeyecek sadece dippswitch konumlarını ayarlamanız gerekiyor.

Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
129,784
Kullanıcılar
452,560
Son üye
𐱅𐰇𐰼𐰚🐺

Yeni konular

Geri