gokmen Üye Katılım 30 Kas 2008 Mesajlar 37 Puanları 1 Yaş 40 10 Eki 2009 #1 arkadaşlar megepte bazı kitap türü dosyalar var onlardan bilgisayarıma nasıl indiririm bilen varsa bana y ardım ederse sevinirim
arkadaşlar megepte bazı kitap türü dosyalar var onlardan bilgisayarıma nasıl indiririm bilen varsa bana y ardım ederse sevinirim
BilalG Üye Katılım 30 Eki 2008 Mesajlar 91 Puanları 1 10 Eki 2009 #2 https://www.kontrolkalemi.com/forum...-tc-milli-egitim-bakanligi-projesi-megep.html
barbaros_45 Üye Katılım 10 Eki 2009 Mesajlar 19 Puanları 1 Yaş 34 10 Eki 2009 #3 Megep sitesine gir arşiv bölümüne gir orada dowland yazıyor onu tıklayarak indire bilirsin
mbayram Yönetici Yönetici Yönetici Katılım 15 Şub 2008 Mesajlar 953 Puanları 156 10 Eki 2009 #4 gokmen' Alıntı: arkadaşlar megepte bazı kitap türü dosyalar var onlardan bilgisayarıma nasıl indiririm bilen varsa bana y ardım ederse sevinirim Genişletmek için tıkla ... En kısa sürede megep dokumanları forumumuzda tekrar güncellenecektir. Bilgilerinize
gokmen' Alıntı: arkadaşlar megepte bazı kitap türü dosyalar var onlardan bilgisayarıma nasıl indiririm bilen varsa bana y ardım ederse sevinirim Genişletmek için tıkla ... En kısa sürede megep dokumanları forumumuzda tekrar güncellenecektir. Bilgilerinize