bence yanlış düşünüyosun anladıgım kadarıyla sistem ya çok yeni yada çok eski üretimden kalktı dediginize göre eski farzediyorum bu cihazı güncellemekte size düşer isterseniz 1 yerine 5 kontaktör veya role kullanın ama cihazı güncel tutunuz piyasada bulunan elemanlarla cihazı yenilemenizi öneririm
şayet devrenin o kısmını çizerseniz buradan size yardımcı olabilecegimizi umuyorum
anladıgım kadarıyla kontaktör böyle bişey
sorum olacak kontaktör bobinlerini junk butonlamı besliyosun yoksa belli bir role kontagıylamı
şayet devrenin o kısmını çizerseniz buradan size yardımcı olabilecegimizi umuyorum
memati1970 ' Alıntı:zor değil ama orjinallik bozulup bu kez aynısının olduğu toplam 6 devreyi daha zaman içinde değiştirmek gerekecek.tek malzemelik yere 3 malzeme koyup bağlantı değişikliği yapmak gerekecek.bizden sonraki nesilde ne yapmış bunlar diyip arkamızdan dua edecekler........alaaddin ' Alıntı:malzemeyi bulamıyosan devreyi yapmak da zor değilse devreyi yap derim
anladıgım kadarıyla kontaktör böyle bişey
sorum olacak kontaktör bobinlerini junk butonlamı besliyosun yoksa belli bir role kontagıylamı