akarsu
Üye
Binanın merkezi sistemi yapacam ilk defa tabi. Bunun içinn gerekli bilgiler nereden bulabılırım next markanın modelıne bakıyordum. Saglam marka oldugu ıcın ama hangı modelı alacam bılmıyorum. Sonlu falan terimler kullanılıyor ne demek oluyor. bir sürü çıkıslar var o kadar cıkıs neye yarıyor. bana 9 daireli lazım ama 9 daire bulamadım bende 12 li arıyorum. Mesela şu 2 model arasında ne fark var hangısı yeterlı olur
1 Uzmantv Next Nextstar Online Sat Sitesi www.nextpazar.com Next Shop, NEXT SANTRAL-MULTISWITCH, 2 anak Girili Santral, Next & NextStar, Next YE-9/12 Sonlu Multiswitch
2 Uzmantv Next Nextstar Online Sat Sitesi www.nextpazar.com Next Shop, NEXT SANTRAL-MULTISWITCH, 2+1(Digitrk) anak Girili Santral, Next & NextStar, Next YE-10/12 Sonlu Multiswitch
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
1 Uzmantv Next Nextstar Online Sat Sitesi www.nextpazar.com Next Shop, NEXT SANTRAL-MULTISWITCH, 2 anak Girili Santral, Next & NextStar, Next YE-9/12 Sonlu Multiswitch
2 Uzmantv Next Nextstar Online Sat Sitesi www.nextpazar.com Next Shop, NEXT SANTRAL-MULTISWITCH, 2+1(Digitrk) anak Girili Santral, Next & NextStar, Next YE-10/12 Sonlu Multiswitch
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...