Mesleğinizin Nefret Ettiğiniz Yanı?

Bilgisayarda bir cizim yada program yaparken yanıt vermiyor yazmıp sonrada kapanmasından

işime gitmek için her gün teptiğim trafikten

cumartesileri çalışmaktan

ssk nın asgari ücretten yatmasından

maaşların gecikmesinden
 
öğrenciyim ama, elektrikçiye ne gerek var bunu ben yaparım diyen insanları görmek pek bi kötü .
 
Her işin nefret edilecek tarafı vardır :) bende kısmen yazılımcıyım rahatsız edilmekten nefret ediyorum çalışırken ;)
 
myo 1. sınıftayım.Yazdıklarım ufak bir tecrübeden kazanımlar ;) kısmetse dgs ile mühendislik olmazsa teknikerlikle iş hayatına başlıcam. Ancak mühendislerle bizim aramızdaki uçurum farkından nefret ediyorum.Biz kuzu kuzu çay saatini beklerken ordan bi mühendis abimizin çıkıp paşalar gibi çayını içmesinden.Mühendis çok uzakta değil hemen 5m karşında camın arkasında 18 derece klimalı odada çalışır.Sen vantilatöre tamah edersin.Mühendisin altına araba verirler,teknikere gelince şirket maliyeti artıyor. İşte bunlardan nefret ediyorum !
 
Kafam başka işlerle meşgulken işmi yapamamaktan şikayetçiyim çünkü monoton bir iş yapmıyorum ve dikkatimi vermeden yapacağım iş çok sıkıntı çıkarabilir.
 
mekatronik mühendisi dediğim zaman insanların o nasıl bişe? ne oluyor o ? mekatronik ne dmek ? gibi sorulardan nefret ediyorm
 
mekatronik mühendisi meka=mekanik tronik=elektronik elektrik......hemen açıkliyim dostum.... elektrikçi elektrik işini yapar ve başka bir işle uğraşmaz,,, ve buna gıcık olan iş veren ben buadamı neden başka işlerde kullanamıyorum diye gımıhlanır(bitafafı kaşınır) ve hukumetin birimlerine benim şu alanda işçiye ihtiyacım var der... iki elemana ayrı ayrı para vermek istemiyorum der... ilgili devlet kurumu faliyete geçer.... ve bu hikayenin sonunda mekatronik amelesi ortaya çıkar.... ya kardeşim bi insan ya elektrikçidir yada mekanikçidir ikisi bir olmaya çalıştığında ise iyi bir elektrikçi olursun ama montaj işindede mekanikçinin çırağı olursun.........mekatronik bölümü okuyupta üniverste sini okumayanların vay haline....................
 
bir şirkette birden fazla patron olması. birinin ak dediğine diğeri kara diyor. üstelik kendi aralarında çözmüyorlar. ikisi de istediğini yapmanı bekliyor. yapmadığında suçlu sen oluyorsun. ve birinin istediğini yaptığında diğerinin istediğinin tersini yapmış oluyorsun. işin içinden çık çıkabilirsin.
 
benim çektiğim kabloyu ya da temelden çıkan topraklama filizini kesiyorlar şantiyede. sen temel atılmadan güzel güzel gidip topraklamanı yapıyorsun adama arkandan gidip şeridi kesiyor. beton atarken özellikle betonun içinde bırakıyor. bir de proje değişiyor tam bir facia. senin borunu, kablonu geçirdiğin duvar yıkılıyor yeni projede. uğraş dur.
 

Forum istatistikleri

Konular
129,073
Mesajlar
923,026
Kullanıcılar
451,359
Son üye
Ellidokuz

Yeni konular

Geri
Üst