Mesleki gelişim

dikontak

Üye
Katılım
27 Eki 2024
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
24
Şu an fabrikada vardiya elektrikçisiyim çalıştı yerde hep aynı sorunlar çıktığından kendim geliştiremiyorum bu da benim için bir dezavantaj oluyor tanıdığım bazı ustalar 25-26 yaşlarında bir bölüm ya da genel olarak formen olmuş insanlar bende onlar gibi olmak istiyorum ama şu an ki durumda vasıfsız işçi gibi aynı şeyler ile uğraşıyorum nasıl kendim geliştirim.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Merhaba, kişisel gelişim hakkında şuan envai çeşit kaynak mevcut. En ulaşılabiliri internet herşeyi bulabilirsin. Önceliğini ne üzerine kendini geliştirip uzmanlaşmak istiyorsan ona vermek olmalı. Bunun dışında fabrika dışı network oluşturmalısın, bu da mesleki odalarda, fuarlardan, proje-iş üretiminden olur. Elinde bir bileziğin mevcut bunu en doğru kanalize edebilecek kişi sensin.
 
Fabrikandaki oluşabilecek veya nükseden arızalar için AR-GE yapmayı dene.Arızalara engel olmak için veya arızaya mahal vermemekiçin teknik uygulamalarda bulun.Bu şekilde az da olsa monotonluktan kurtulmuş olursun vede puan kazanırsın.
 

Forum istatistikleri

Konular
129,629
Mesajlar
928,605
Kullanıcılar
452,298
Son üye
Z_ozcan

Yeni konular

Geri
Üst