electroniceng
Üye
Mikrodev yetkilileri lütfen buraya test sertifikalarını koyar mısınız ? ben bulamadım da , diğer arkadaşlara da lazım olur burada kolayca bulsunlar
Sizi şiddetle kınıyorum Güya yerli malı olan Mikrodevi karalama kampanyası başlatmışsınız. Aferim Size Güneş balçıkla sıvanmaz. Kaç kere Mikrodev plc kullandın ? neresini beğenmedin ? İnşallah yakında BTL belgesine başvuracak o zaman ne diyeceksiniz merak ediyorum. Türkiyede hangi plc modbus(RTU,ASCII,TCP/IP) Bacnet(MSTP), mbus,canbus,gsm protekollerine haiz ?Mikrodev yetkilileri lütfen buraya test sertifikalarını koyar mısınız ? ben bulamadım da , diğer arkadaşlara da lazım olur burada kolayca bulsunlar
Hangi marka plc nin çakması bil sana 10 puan verecemYahu vatan millet sakarya edebiyatıyla stablite , güvenilirlik ; servis - yedek parça - teknik destek olaylarını aşmış bitirmiş bir yabancı marka PLC nin çakması olan PLC yi kim alır ALLAH aşkına ; ben bir teknik eleman olarak kesinlikle almam ; eğer yerli marka bir PLC piyasada yer almak istiyorsa mevcut sistem - donanım- yazılım teknolojisine bambaşka bir soluk getirmeli ki dikkat çekebilsin ; bu yabancı teknolojinin istilası altındaki her sektör için geçerli ; yoksa bu ürünlerin durumu toyota-mercedes-ford karşısında doğan-şahin-kartal olmaktır ; başkası lafı güzaf....
Bir markayı kasdederek bu ibareyi kullanmadım ; mevcut üretilmiş teknolojinin ve birikimin üstüne bir şey katmayıp birebir benzer veya muadilini üretmekle hiç bir ürün için marka değeri oluşturulamaz ; bu konularda guru olmuş markaların karşısında da tutunulamaz ; Allah selamet versin başarılı olsunlar ama hiç sanmıyorum ...........Hangi marka plc nin çakması bil sana 10 puan verecem
Yahu vatan millet sakarya edebiyatıyla stablite , güvenilirlik ; servis - yedek parça - teknik destek olaylarını aşmış bitirmiş bir yabancı marka PLC nin çakması olan PLC yi kim alır ALLAH aşkına ; ben bir teknik eleman olarak kesinlikle almam ; eğer yerli marka bir PLC piyasada yer almak istiyorsa mevcut sistem - donanım- yazılım teknolojisine bambaşka bir soluk getirmeli ki dikkat çekebilsin ; bu yabancı teknolojinin istilası altındaki her sektör için geçerli ; yoksa bu ürünlerin durumu toyota-mercedes-ford karşısında doğan-şahin-kartal olmaktır ; başkası lafı güzaf....
Bir markayı kasdederek bu ibareyi kullanmadım ; mevcut üretilmiş teknolojinin ve birikimin üstüne bir şey katmayıp birebir benzer veya muadilini üretmekle hiç bir ürün için marka değeri oluşturulamaz ; bu konularda guru olmuş markaların karşısında da tutunulamaz ; Allah selamet versin başarılı olsunlar ama hiç sanmıyorum ...........
Sizi şiddetle kınıyorum Güya yerli malı olan Mikrodevi karalama kampanyası başlatmışsınız. Aferim Size Güneş balçıkla sıvanmaz. Kaç kere Mikrodev plc kullandın ? neresini beğenmedin ? İnşallah yakında BTL belgesine başvuracak o zaman ne diyeceksiniz merak ediyorum. Türkiyede hangi plc modbus(RTU,ASCII,TCP/IP) Bacnet(MSTP), mbus,canbus,gsm protekollerine haiz ?
sana %100 katılıyorum
Belgeyse belge, cihazsa cihaz, özellikse özellik... Siz görünmeyen, uçan, yüzen, düşüncenizi okuyup plc programını yazan... vs özellikleri olan cihaz istiyorsunuz galiba.
benim tek istediğim MÜTEVAZİLİK , yerini bileceksin UÇMAYACAKSIN , bu alemin kıralı SIEMENS , WAGO, BECKHOFF ve MITSUBISHI , Bunu kabul et arkadaşım !!! bak dikkat edersen buraya ABB , SCHNEIDER , PHOENIX filan koymadım , onlarında kaliteli plc leri var , ama kıral olmak için süper ürün lazım , Almanya da en hızlı yükselişe sahip olan PLC WAGO ve BECKHOFF neden olduğunu araştırın örnek alın kendinize , ben kendimi yeni başlayan MIKRODEV ile riske atmam , atan arkadaşlara da baş ağrılar