slm ustalar.ben 1adet dijital termostat (4-20mA arası analog çıkış veren) ve 1 adette MICROMASTER 420 2.2kw aldım ve buna bir motor bağlayıp sovutma işlemi yapacağım.yani ortamdaki sıcaklığa göre motorun hızını artırıp yavaşlatacağım.nasıl bir işlem yolu izlemem gerekiyor....
parametrelerde birde analog girişin max. hz degeri girilen bi deger bulunması lazım onuda bi yükselt istersen kodunu bilmiyorum fakat kitapcıkta yazması lazımSlm. Arkadaşlar Yeni Konu açamadığım için buraya yazıyorum.
SORUN: Çalşır durumdaki Micromaster 420 nin Max. Frekans değerini (Yani parametre 1082) 70 Hz yapmak istiyorum ve ekrandan öyle giriyorum. Hız kontrol noktasını Yukarı/Aşağı tuşlarından yapınca (Yani 1000 nolu parametreyi 1 yapınca) 70 Hz. kadar çıkıyor.
Ancak 1000 nolu parametreyi 2 yapınca yani Analog kontrol noktasından çalışırken MM 420 50 Hz 'ye gelince duruyor daha yukarı gitmiyor.
Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar bilgilerini paylaşırlarsa sevinirim.
sayın arkadaslar omron marka inverderler var elimde bunun kullanımını bilmiyorum bunun için bana yardımcı olacak arkadaslar varsa bana yardımcı olun şimdiden tesekürler
Slm. Arkadaşlar Yeni Konu açamadığım için buraya yazıyorum.
SORUN: Çalşır durumdaki Micromaster 420 nin Max. Frekans değerini (Yani parametre 1082) 70 Hz yapmak istiyorum ve ekrandan öyle giriyorum. Hız kontrol noktasını Yukarı/Aşağı tuşlarından yapınca (Yani 1000 nolu parametreyi 1 yapınca) 70 Hz. kadar çıkıyor.
Ancak 1000 nolu parametreyi 2 yapınca yani Analog kontrol noktasından çalışırken MM 420 50 Hz 'ye gelince duruyor daha yukarı gitmiyor.
Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar bilgilerini paylaşırlarsa sevinirim.
bende aynı sorunla karşı karşıyayım frekans nasıl arttırılıyor bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi ? saygılar...
slm ustalar.ben 1adet dijital termostat (4-20mA arası analog çıkış veren) ve 1 adette MICROMASTER 420 2.2kw aldım ve buna bir motor bağlayıp sovutma işlemi yapacağım.yani ortamdaki sıcaklığa göre motorun hızını artırıp yavaşlatacağım.nasıl bir işlem yolu izlemem gerekiyor....