microsoft remote keyboard 1044 driver lazım

Katılım
31 Ocak 2008
Mesajlar
43
Puanları
1
Yaş
40
Arkadaşlar bana bu driver lazım xp için microsoft un kendi sitesinde yok yardım edebilen olursa sevinirim..

microsoft remote keyboard 1044 driver lazım
 
evet bunun aynısı bendede var ama çalışmıyor... kurulumun en sonunda hata veriyor.. yardımın için sağol.... ( ETUZUNER ) 2 haftadan beri uğraşıyorum bu klavye ile..
 
Sn. serkan boztepe,

Ben de Microsoft Wireless Lazer Keyboard + Mouse 5000 kullanıyorum. Memnun musunuz diye sorarsanız, kesinlikle HAYIR. Oyunlarda takılma yapıyor. Pilleri full olmasına rağmen bazen tuşlar basmıyor. Neredeyse receiver klavye ile mouse ın tam dibinde ona rağmen yani siz düşünün.. ( Wireless olmasının ne anlamı kalıyorsa artık.. :) ) Bir arkadaşım aklıma girdi de öyle aldım geçtiğimiz sene. O aralar aslında Logitech Wave takıntım vardı. Bu bana ciddi bir ders oldu. Kesinlikle Logitech'ten şaşmamak lazım.. :)

Driver'ı aramaya devam edeceğim. Bulduğum gibi size haber veririm.

Saygılar
 
valla ne diyim haklısın.. bide kendilerini överler vede herkezden tavsiyeler gelir.. bidaha tövbe kablolu klavye ye devam... üstelik ucuzda deil ben bunu anlamıyorum.. 150 ytl lik klavye.. inşallah bunları başkalarıda okur ve dikkatli alırlar oem ürünlerini.. :)
 
bende microsoft remote keyboard 1044 driver arıyorum format atıldı şimdi çalışmıyo ekran klavyesiyle idare ediyorum. lütfen yardımcı olun
 

Forum istatistikleri

Konular
129,344
Mesajlar
925,548
Kullanıcılar
451,816
Son üye
MuriTavlis

Yeni konular

Geri
Üst