Mikrofon Preamp Tamirinden Anlayan bakabilirmi ?

Gain seviyesini kaça kadar açınca dip ses yada parazit gelmeye başlıyor?

Bu anlattığınız senaryoda hata aletten kaynaklı hata görünmüyor. Elektrik tesisatınızdaki kirlilikten kaynaklı bir durum söz konusu. Lambalı preamplarda sesi %55-60 dan yukarısına aldığınız anda parazit başlar bunun önüne geçmek çok uğraştırır. Sizin tamirlik bir durumunuz görünmüyor açıkçası, sadece gaini abarmadan kullanın. Lambayı kırmak (drive-saturated) istediğiniz zaman gain açarsınız ve bu sırada oluşan dipses zaten çoğu müzisyen (özellikle de gitarcılar) tarafından zaten normal kabul edilir. Bilmiyorum ikametiniz nerede, size tavsiyem setupınızı alıp profosyonel bir kayıt stüdyorsunda (elektriği düzgün-kat girişinde filtre regülatör sahibi olan bir stüdyoda) test etmeniz ve bunu kullanan diğer insanlar ile konuşup hatta internette bunun kullanıcılarının olduğu forumlarda fikir alış verişinde bulunmanızdır (commumity support).

Yazılaçak çok çey var fakat cihazı kullanan başka insanlarla da görüşüp, yanyana karşılaştırma yaprak fikirlerini alın 👍

Kolay gelsin.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.

Forum istatistikleri

Konular
129,542
Mesajlar
927,764
Kullanıcılar
452,148
Son üye
HASAN TURKUGURLU

Yeni konular

Geri
Üst