Mikrofon Preamp Tamirinden Anlayan bakabilirmi ?

Gain seviyesini kaça kadar açınca dip ses yada parazit gelmeye başlıyor?

Bu anlattığınız senaryoda hata aletten kaynaklı hata görünmüyor. Elektrik tesisatınızdaki kirlilikten kaynaklı bir durum söz konusu. Lambalı preamplarda sesi %55-60 dan yukarısına aldığınız anda parazit başlar bunun önüne geçmek çok uğraştırır. Sizin tamirlik bir durumunuz görünmüyor açıkçası, sadece gaini abarmadan kullanın. Lambayı kırmak (drive-saturated) istediğiniz zaman gain açarsınız ve bu sırada oluşan dipses zaten çoğu müzisyen (özellikle de gitarcılar) tarafından zaten normal kabul edilir. Bilmiyorum ikametiniz nerede, size tavsiyem setupınızı alıp profosyonel bir kayıt stüdyorsunda (elektriği düzgün-kat girişinde filtre regülatör sahibi olan bir stüdyoda) test etmeniz ve bunu kullanan diğer insanlar ile konuşup hatta internette bunun kullanıcılarının olduğu forumlarda fikir alış verişinde bulunmanızdır (commumity support).

Yazılaçak çok çey var fakat cihazı kullanan başka insanlarla da görüşüp, yanyana karşılaştırma yaprak fikirlerini alın 👍

Kolay gelsin.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.

Forum istatistikleri

Konular
129,535
Mesajlar
927,701
Kullanıcılar
452,134
Son üye
TheBozwolf

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst