Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar bana da herhangi bi iç tesisat projesi llazım, örnek olacak. Ama tedaş a sunulacak kdr hazır hale getirilmiş olması lazım.... Olan varsa yollarsanız sevinivirim. [email protected]
Arkadaşlar bana en az 5 katlı, en az iki mimari yapısı olan (giriş katı farklı diğer tüm daireler aynı mimaride mesela), asansörü olan bir binanın elektrik ve mimari projesi lazımda aydınlatma hesaplarıyla. ***********@hotmail.com adresine gönderebilirmisiniz.
en az iki mimari yapısı olan ( örneğingiriş katı farklı diğer tüm daireler aynı mimaride), asansörü olan bir binanın elektrik ve mimari projesi aydınlatma hesaplarıyla birlikte gerekiyor.Yardım etmek isteyenler **********@hotmail.com adresine gönderebilir misiniz?
Arkadaşlar iyi akşamlar öncelikle..Sizden ricam olcak..bana autocad ile çizilmiş zemin kat,ve normal daire projeleri lazım yardımcı olursanız sevinirim...mail adresime gönderebilirseniz sevinirim. [email protected]
elektrik projeleri çiziminde; Hastane,okul,fabrika, avm,otel projeleri deneyimli, tüm elektrik tesisatı konularında; aydınlatma,priz, mekanik cihaz besleme,yangın, seslendirme, cctv, telefon, data, güvenlik, kuvvet ve zayıf akım kolon şemaları, yükleme cetvelleri, hesaplamaları yapılır. ilgilenenler varsa irtibat numaralarım:
en az 5 katlı,asansörlü,her katta en az 2 daireli ve en az 2 paftalı (tercihen 2 pafta,en alt katta dükkan vs olabilir) bir apartman projesi. aydınlatma hesaplarını da içeren..
banada yollıya bilirmisin kardeş [email protected]