Mini el matkabı için şarj devresi talebi .

Teşekkürler efendim, elimde sağlam 18650 pil var iki tanesini sığdırabileceğim kadar boşlukta mevcut ayrıca şükür ki diğer hiç bir parçada sorun yok. Bms devresini eski bir powerbankten söksem iş yapar mı acaba yoksa motor çok akım çekeceğinden bms keser mi? Powerbank üstünde 5v 2.1 A çıkış verebileceği yazıyor.

İki pili paralel bağlayıp 1 adet tp4056 korumalı modül ile bence yeterli gelir.

Antalyada iseniz size temin ederim. Ama şu an ülke dışındayım. Ay sonu döneceğim.

Yada ulaşım sıkıntınız yoksa elektromarket malzemecide stok var. Oradan alabilirsiniz. Yada dediğim gibi gelince 1 adet şarj modülü verebilirim.

Kolay gelsin.

Merkez değil manavgattasınız anladım.

genç adam, powerbanktan söktüğün devre olmaz, amperi yetmez, yetse bile dengesiz yükte keser. @serkan_48 ustamızın tavsiyelerini dikkate al.

genç adam için, ben 1-2 tane tp4056 göndereyim diyeceğim, kargo parası uçmuş durumda.

Tp4056lar neyseki pahalı değil zaten efendim ben elime hızlı geçmesi için sormuştum.
genç adam için, ben 1-2 tane tp4056 göndereyim diyeceğim, kargo parası uçmuş durumda.
Antalyada iseniz size temin ederim. Ama şu an ülke dışındayım. Ay sonu döneceğim.

Yada ulaşım sıkıntınız yoksa elektromarket malzemecide stok var. Oradan alabilirsiniz. Yada dediğim gibi gelince 1 adet şarj modülü verebilirim.

Kolay gelsin.

Merkez değil manavgattasınız anladım.

Tp4056lar neyseki pahalı değil zaten efendim ben elime hızlı geçmesi için sormuştum.
genç adam, bazı bileşenler, evet oldukça makul fiyatlarda, temin ederken haliyle kargo ücreti ağır geliyor. biz dükkanda sepet yapardık, biriktirir ve sipariş verirdik. bir tek bileşin için sipariş oluşturmazdık. hele ki senin/benim gibi amatörler için oldukça pahalıya geliyor. iyilik düşünüyorsun her iki tarafa da pahalıya geliyor.

Forum istatistikleri

Konular
133,383
Kullanıcılar
459,236
Son üye
denizkapikiran

Yeni konular

Geri