EddyAkımı Üye Katılım 21 Ara 2010 Mesajlar 291 Puanları 1 8 Tem 2011 #1 Arkadaslar oncelikle kolay gelsin. Yeni yeni plcogrenmeye basladim. Analog deger nasil okuyabilirim yardim eder misinuz. Q plc de
Arkadaslar oncelikle kolay gelsin. Yeni yeni plcogrenmeye basladim. Analog deger nasil okuyabilirim yardim eder misinuz. Q plc de
Konu Sah EddyAkımı Üye Katılım 21 Ara 2010 Mesajlar 291 Puanları 1 9 Tem 2011 #2 Bu millet ne için kullanıyor forumu bilmiyorum ne sorsam cevap alamıyorum ne saçma iştir anlamadım
egzantrik1453 Üye Katılım 10 Eyl 2007 Mesajlar 489 Puanları 1 Yaş 46 9 Tem 2011 #3 Dostum yaz geldi. Bu normal durum. Artık bende pek pc nin başına geçemiyorum. İşten eve gelir gelmez dışarıya atıyoruz kendimizi. Q68ADV anaog giriş modülünün google da arat. PDF manualinde gerekli bilgileri bulabilirsin.
Dostum yaz geldi. Bu normal durum. Artık bende pek pc nin başına geçemiyorum. İşten eve gelir gelmez dışarıya atıyoruz kendimizi. Q68ADV anaog giriş modülünün google da arat. PDF manualinde gerekli bilgileri bulabilirsin.