MaksiMAX
Üye
sevgili kardeşim bu cihazların içerisinde nasıl bir kondansatör var fabrikada verdikleri test gerilimini biz kullanana kadar üzerindemi tutuyor bu anlattığınız şey hikaye eğer bu malzemelerin böyle bir huyu varsa her enerjiyi kısa zaman aralıklarla verdiğinizde siz girişi kısa devre etmeseniz bile faz açıları uyuşmadığı için aynı sorun karşımıza çıkar yani o kondansatör şarj olduğunda üzerindeki gerilim deşarj olmadan enerji verilirse sizin girişi kısadevre etmenize gerek yok kondansatör faz sıfır noktasına denk geldiğinde giriş kısa devreymiş gibi patlaması lazım.... yanlış yapmadığımı biliyorum eminim siz sıfır sürücüyü alın kutusundan çıkarın girişini kısadevre edin bozulursa söz bedelini ben ödeyeceğim canım kardeşim seni temin ederim korkma birşey olmaz hatta iddia ediyorum içerisindeki kondansatörü şarj edecek kadar enerji verin sonra kısadevre edin girişi yanarsa yine ben bedelini ödeyeceğim yanlışım varsa bilen arkadaşlar düzeltsin lütfen.... ayrıca müslümanı burda mecaz anlamda kullandım elektrikten anlayan kardeşleri kastetmiştim sen alınma
Bana para ödemene gerek yok, yeni bir cihaz al, hangi marka olursa olsun. Madem paran çok fazla, yeni aldığın cihazın girişini kısa devre yap, neler olacağını anlarsın o zaman.
Bu arada müslümanlık ne zamandan beri elektriğin mecaz anlamı oldu, sizin sektörde bu şekilde mi kullanılıyor.