Monofaze motora termik role baglamak

sadoazb

Üye
Arkadaslar. Kontaktore 3 faz girdim cikisina termik role bagladim termik role cikisinida klemense verdim. Klemensde sadece L1 fazi ve notr kullanarak monofaze motor bagladim.
Elk verdigimde termik yandi.

Biraz arastirdim kontaktore sadece L1 fazini cekip L2 ve L3 e kopru yapip baglayip sonra termik cikisindan uc cikisida birlestirip motora baglamak gerekliymis.
Bu bilgi dogrumu baska ne yapabilirim. Saygilarimla

Termık röle akım kapasitesi kaç amp. motor kaç amper. Onu belırtmeden faşcı cevap verir ancak.
Term,k rölenın hangi kontakların girdin. 95/96 mı, U V W mi..

Mnfz1.jpg

Motor 0.75 kw monofaz 220 motor. Sistemde yanyana baska 3 faz kontaktorlerde kullanildigi icin
Motor 0.75 kw monofaz 220 motor. Sistemde yanyana baska 3 faz kontaktorlerde kullanildigi icin
3 Fazi alip tum kontaktorlere seri bagladim. Kontaktorlere termikleride bagladim. Termigi 0.63-1 amper olandan kullandim.
pano da yan yana 3 kontaktor ve termikleri var. 1. Kontaktor 220 motoru diger ikisi 380 motoru kontrol ediyor.
Benim hatam 220 motoru besledigim kontaktor ve termikten 3 fazi gecirmek ama klemesde sadece l1 sazini kullanmak diger 2 faz bosda kaliyordu. Bunun yanlis oldugunu ogrendim. Termikdeki 3 uctanda notr veya faz gecmeliymis yoksa termik olcme yapanazmis. Kocomanusta arkadasin cizdigi resimdeki gibi bahlanti yapilmasi gerekiyormus. Saygilarimla

Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
129,827
Kullanıcılar
452,650
Son üye
HiAxiSeytan

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri