Monofoze hidrafor pano bağlantısı

Buyurun hocam burada. Bu sadece kumanda devresi. Güç devresi önceki şemanın aynısı olacak.
Pako şalter ve sinyal lambaları pano kapağında olacak. Bir de şamandıra ve basınçlı şalter sembolünü hatırlamadığım için ve nette aramak için zaman harcayamadım. Yazılı yerlere şamandıra ve basınçlı şalteri bağlarsanız tamamdır.Ekli dosyayı görüntüle 15811

Saygıdeğer Şefim yardımseverliğiniz takdire şayan. Ne kadar teşekkür etsem azdır. Allah sizi bu forumdan eksik etmesin. Çok ama çok teşekkür ederim. Hayırlı geceler her şey gönlünüzce olsun.

Hocam, küçük bir ilave yapayım. Nötürleri illa verdiğim yerlerden yapmak zorunda değilsiniz. Panonun nötr girişinden bir kablo çekip, 3 sinyal lambasına ortak kullanabilirsiniz. Bir kabloda kontaktörün bobinine bağlarsınız.

İltifatınız için çok teşekkür ediyorum, siz de sağolun. Hayırlı geceler.

Hocam, küçük bir ilave yapayım. Nötürleri illa verdiğim yerlerden yapmak zorunda değilsiniz. Panonun nötr girişinden bir kablo çekip, 3 sinyal lambasına ortak kullanabilirsiniz. Bir kabloda kontaktörün bobinine bağlarsınız.

İltifatınız için çok teşekkür ediyorum, siz de sağolun. Hayırlı geceler.

Tamam Sayın Şefim nötrleri hallederim Allah'ın izniyle. Hayırlı geceler.

Sayın [MENTION=16786]alpernbugra[/MENTION] senin dediğin gibi olacak. Kontaktör, termik, pako şalter, basınç şalteri, susuz çalışmayı önleyen flatör, faz gösterge lambası, motor devrede oldugunu gösteren lamba ve motor arıza lambası.
Sayın Şefimin en son çizimi üzerinden değişiklik yapıp sunabilirseniz memnun olurum. Şefim çok anlaşılır çizmiş. Saygılar.

Çizimi Sn.Şef'in (Mehmet Abi) yapması daha uygun olacaktır. Sonuçta size ciddi olarak ilk yardımcı olmaya çalışmış kişi Mehmet Abi. Ben ufak bir iki ekleme yaptım sadece.

Saygılarımla...

Çizimi Sn.Şef'in (Mehmet Abi) yapması daha uygun olacaktır. Sonuçta size ciddi olarak ilk yardımcı olmaya çalışmış kişi Mehmet Abi. Ben ufak bir iki ekleme yaptım sadece.

Saygılarımla...

Allah razı olsun Sayın Şefimden zaten tekrar çizdi.

Forum istatistikleri

Konular
129,842
Kullanıcılar
452,688
Son üye
MEHMET ALİ BOZ

Yeni konular

Geri