Öğretmen27
Profesyonel Üye
Evet onu ben de akıl ettim ustam. Termik ayarı bana fazla gibi geldi. Teşekkür ederim.Sn şef bu iş made in TANZANYA işine benziyor. Direk Sigorta çıkışına termiğin kapalı kontağını bağlayıp kontaktörü öyle enerjilendirmişlerdir böylelikle mühürlemeyede gerek kalmıyor, start-stop'a da gerek kalmıyor akıllarınca.
Termik değeri 9,5A'e ayarlanmalı.
Evet onu ben de akıl ettim ustam. Termik ayarı bana fazla gibi geldi. Teşekkür ederim.
Termik üzerinde H ve A konumları bulunan mavi minik ayar vidası bulunur. H(Hand) yani manuel ayardır termik 1 kez attığında devreyi açar ve bir pim açığa çıkar motorun tekrar devreye alınması için termiğe müdahale gerekir (resetleme). Ayar vidası A(Automatic) konumunda ise termik soğuduktan sonra otomatik olarak devreye girecektir, motordaki bir arıza durumunda motorun sürekli devreye girip çıkması motora zarar verecektir. Buna dikkat etmek gerekir. Motora kumanda olmayışı doğru değildir, çalışma ve termik arıza göz lambaları olması gerekir.
3 Faz göz lambaları onlar sayın hocam.
Ben de hepsi var. Ben yaparım. Motor bağlantı şemasını anladım. Start stop bağlantısını sözlü olarak anlatabilirsen memnun olurum. Sana zahmet olmazsa ustam.Tek faz panoda 3 faz göz lambası ne alaka oda ayrı bir konu
Pano üzerine start stop butonları monte etmek lazım matkap ve uygun çapta punch uç falan lazım meşakkatli iş. Elektrikçi el atmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?