Monofoze hidrafor pano bağlantısı

Evet onu ben de akıl ettim ustam. Termik ayarı bana fazla gibi geldi. Teşekkür ederim.

Sayın Şefim ve yaşlıuzman ustam öncelikle hepinize teşekkür ediyorum. Allah razı olsun bıkmadan sorularımıza cevap veriyorsunuz.
Sayın Şefime ayrıca teşekkür ediyorum.

Kusura bakmayın start stop butonu yok. Pako şalter var.

Adamların yaptıgı bağlantının ne gibi sakıncası var?

Son düzenleme:
Termik üzerinde H ve A konumları bulunan mavi minik ayar vidası bulunur. H(Hand) yani manuel ayardır termik 1 kez attığında devreyi açar ve bir pim açığa çıkar motorun tekrar devreye alınması için termiğe müdahale gerekir (resetleme). Ayar vidası A(Automatic) konumunda ise termik soğuduktan sonra otomatik olarak devreye girecektir, motordaki bir arıza durumunda motorun sürekli devreye girip çıkması motora zarar verecektir. Buna dikkat etmek gerekir. Motora kumanda olmayışı doğru değildir, çalışma ve termik arıza göz lambaları olması gerekir.

Ustam birkaç defa motor ısınmıştı. Mavi ayar düğmesine basmamıza rağmen devreye girmiyordu. İçinde bimetal parça varmış o soğumadan devreye girmezmiş. Yani sizin bahsettiğiniz manuel ve otomatik ayarlardan olsa gerek. Soğuduktan sonra bastıgımızda devreye girmişti. Panoda 3 tane yeşil lamba bulunuyor.

Tek faz panoda 3 faz göz lambası ne alaka oda ayrı bir konu

Pano üzerine start stop butonları monte etmek lazım matkap ve uygun çapta punch uç falan lazım meşakkatli iş. Elektrikçi el atmalı.

Tek faz panoda 3 faz göz lambası ne alaka oda ayrı bir konu

Pano üzerine start stop butonları monte etmek lazım matkap ve uygun çapta punch uç falan lazım meşakkatli iş. Elektrikçi el atmalı.
Ben de hepsi var. Ben yaparım. Motor bağlantı şemasını anladım. Start stop bağlantısını sözlü olarak anlatabilirsen memnun olurum. Sana zahmet olmazsa ustam.

Termikdeki 95,96 ve 98 numaralı kontaklarda kablolar var. Benim tahminime göre arıza ve çalışır sinyalleri olabilir.
3 sinyalin bir tanesi faz göstergesi, diğerleri arıza ve çalışma sinyalleridir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…